Foci NB II: Egy vereség, egy döntetlen a múlt heti budaörsi teljesítmény

0
564

A múlt héten két meccset játszott a Budaörs NB II-ben játszó felnőtt férfi futballcsapata. A téli pihenő előtt még az élmezőnyben szerepeltek, azóta a 9. helyre csúsztak vissza a tabellán. Egyszer sikerült nyerni, húsvétkor, a múlt héten szerdán öt góllal kaptak ki a fiúk Nyíregyházáné és vasárnap döntetlent értek el a Győr ellen a tatabányai „saját” pályán.

Vereség Nyíregyházán. Öt góllal kapott ki csapatunk szerdán, a 31. fordulóban.

Nem sikerült meglovagolni csapatunknak az előző hétvégi győzelmet. Márkus Tibor együttese annak reményében lépett pályára Nyíregyházán, hogy a Dorog elleni sikert követően ismét pontot, pontokat szerezzen. A nyírségiek azonban keresztülhúzták a BSC számításait, és öt gólt szerezve otthon tartották a három pontot. Csapatunk 45 ponttal maradt a 9. helyen.

NB II., 31. forduló:
Nyíregyháza – Budaörs 5-0

Nyíregyháza: Fejér – Jánvári (Forod, 59.), Paku, Szabó B. (Kalocsai, 68.), Márkus A., Papucsek, Gresó (Kovács N., 81.), Galambos (Svedyuk, 68.), Szokol, Hamed, Hornyák (Zamostny, 68.)
Nem lépett pályára: Fadgyas, Farkas A., Végső, Györgyi A.
Vezetőedző: Gálhidi György

Budaörs: Szabó B. – Menyhárt, Kékesi, Vágó G., Pintér – Zsidai, Petneházi, Horváth E. (Pethő, 46.) – Halmai (Petró, 65.), Molnár T. (Csiki, 68.), Horváth R.
Nem lépett pályára: Kovács P., Gyurácz, Marques-Airosa, Halácsi
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Hornyák (37., 63.), Márkus A. (45.), Gresó (55.), Hamed (65.)

Sárga lap: Papucsek (56.), illetve Petneházi (37.), Szabó B. (47.)

Márkus Tibor értékelése:
Az első félidőben megvoltak a helyzeteink. Úgy érzem, hogy 2-0-s hazai vezetés nem volt benne az első 45 percben. Az eredmény tükrében kockáztattunk a második játékrészben, ez azonban nem jött be, az ellenfél kegyetlenül kihasználta hatalmas hibáinkat, és gyakorlatilag 10 perc alatt pontot tett a mérkőzésé végére.

Bővebben: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-nyiregyhaza-spartacus-budaorsi-sc-2819387

A múlt hétvégén, április 11-én pedig a 32. fordulóban  Győrrel találkoztunk Tatabányán. Itt egy pontot szerzett csapatunk, de az ellenfél lehet elégedettebb a döntetlennel.

A Győrt fogadta a BSC a hétvégén. Márkus Tibor együttese kétgólos előnyre tett szert az első félidőben. Előbb Petneházi Márk talált be szabadrúgásból, majd Pethő Bence szezonbéli 12. góljának köszönhetően már két góllal vezetett csapatunk. A hajrában aztán magára talált a Győr. A 77. percben előbb szépített, majd a rendes játékidő utolsó percében egyenlített az ellenfél. A BSC 46 ponttal maradt a 9. a tabellán.

NB II., 32. forduló:
Budaörs – Győr 2-2

Budaörs: Szabó B. – Menyhárt, Kékesi, Zsidai, Pintér D. – Molnár Cs., Petneházi, Horváth E. (Halácsi, 77.) – Halmai, Molnár T., Pethő (Horváth R., 82.)
Nem lépett pályára: Tóth G., Vágó, Fényes, Váradi, Gula
Vezetőedző: Márkus Tibor

Győr: Ruisz – Temesvári, Lipták, Szimcso (Horváth O., 70.), Fejes, Májer (Vankó, 70.), Szabó T., (Bagi, 46.), Priskin, Berki (Molnár R., 46.), Kovács K., Kiss M.
Nem lépett pályára: Gundel-Takács, Vári, Vincze, Farkas
Vezetőedző: Dobos Barnabás

Gólszerző: Petneházi (28.), Pethő (37.), illetve Lipták (77.), Priskin (90.)

Sárga lap: Pintér D. (86.), illetve Temesvári (64.)

Márkus Tibor értékelése:
Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, precízen betartották a játékosok a taktikai utasításokat, ezt pedig két gyönyörű góllal koronázták meg. A második félidőben túlságosan magunkra engedtük az ellenfelet, nem sikerült megtartanunk a labdát, az utolsó pillanatban pedig a mi hibánkból tudott helyzet nélkül egyenlíteni az ellenfél.

A következő fordulóban a Kazincbarcika lesz az ellenfél. A mérkőzést vasárnap (04.18.) 17 órától játsszák Tatabányán.

Bővebben: https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-budaors-eto-fc-gyor-2819901

Forrás: bsc 1924, fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Korábbi cikkeink a mérkőzésekről ITT találhatók.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here