27-szeres válogatott játékos a budaörsi kéziseknél

0
1236

Budaörsön folytatja pályafutását a kézilabdázó Zácsik Szandra – adta hírül a klub.

A július 19-i sajtótájékoztatón (https://budaorsinaplo.hu/az-elsodleges-cel-biztos-bennmaradas/) még  nem tudták bejelenteni, de kedden igen.  A 27 éves válogatott balátlövő hétfőn közös megegyezéssel bontott szerződést a bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes Ferencvárossal és igazolt át a budaörsi lányokhoz.
„Egy új élet kezdődik számomra, most ebbe próbálok belerázódni. Elég rég váltottam klubot, így annak is örülök, hogy új közegbe kerülök. Először be kell illeszkednem az új együttesbe, sok munkám lesz vele. Vannak ismerősök a keretben, Hornyák Ágival Vácon már voltunk csapattársak, Bognár Barbival pedig most a válogatottnál dolgoztunk együtt, de az NB I-ből is ismerek többeket. A lényeg, hogy mindenki kedvesen fogadott. Az első budaörsi edzésből kiindulva kemény alapozásunk lesz, szerintem a bajnokságban is megálljuk a helyünket, és nem kell majd izgulnunk a végén a bennmaradás miatt. A középmezőnyt simán megcélozhatjuk” – mondta Szöllősi-Zácsik Szandra.

Bár a fenti sajtótájékoztatón az hangzott el, hogy a cél a biztos bennmaradás az NB I-ben, az új játékos szerint ezért aligha kell majd izgulniuk, sokkal inkább a középmezőnyt célozzák meg. Annak ellenére, hogy a csapat az elmúlt idényt a 12., még épp bennmaradást jelentő helyen zárta.

A Budaörsi Handball elnöke, Kálóczi Imre ezt osztotta meg a hét elején közösségi oldalán: „Eddig csak pletyka volt, ma már hivatalos. Köszönöm mindenkinek, aki segített az elmúlt hónapokban, hogy ma ezt a videót megoszthassam. Hajrá Budaörs!”

SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra
Poszt: balátlövő
Születési hely, idő: Komárno, 1990. április 22.
Mezszám: 2
Magasság/súly: 183/70
Korábbi klubjai: Váci NKSE, FTC, RK Krim Mercator, FTC
Válogatottság: aktív felnőtt válogatott 2009-től
 
BUDAÖRS HANDBALL 2017–2018
Érkezett: Sipeki Flóra (Alba Fehérvár KC), Gerháth Fanni (Mosonmagyaróvári KC SE), Farkas Evelin (Siófok), Wéninger Alexa (Mosonmagyaróvári KC), Pásztor Noémi (NEKA), Plesztovits Alexa (Érd), Berta Bianka (Dunaújváros), Brettner Zsófi a (Siófok), Rácz Réka (utánpótlásból), Szöllősi-Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Távozott: Andrási Brigitta (Kecskemét), Hatala Virág (Orosháza, NB I/B), Györkös Rebeka (Békéscsaba), Kamuti Réka (Orosháza, NB I/B), Ivanics Dóra (Szombathely, NB I/B), Karalyos Orsolya (Kecskemét), Schneck Réka (Szombathely, NB I/B), Horváth Bernadett (Mosonmagyaróvár, NB I/B), Kovács Alexandra (Pénzügyőr, NB I/B), Oláh Kyra (Pénzügyőr, NB I/B)

 

Íme a videó: https://www.facebook.com/budaorshandball/?hc_ref=ARQTj8940h4BLNgPfOmLmfeWtk8xs73y8ejR5h_-AXbOsqYZJ9Tl-WYAbHAsUHC7q0c&pnref=story

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here