Zajlik a beiratkozás a KettőPontNullánál

0
1865

A budaörsi KettőPontNulla nevű tanulócsoport szeptemberben indul, az első beiratkozások már meg is történtek az elmúlt héten. 

A KettőPontNulla egy újszerű budaörsi kezdeményezés, amelyet Kalovits-Ruzsonyi Ágnes pedagógus hívott életre. Célja egy olyan alternatív lehetőség megteremtése, ahol a gyermekek (elsőstől nyolcadik osztályig) kis, legfeljebb 12-14 fős csoportokban, szeretetteljes légkörben, teljes odafigyelésben, kreativitásukat széles skálán kibontakoztatva, játszva tanulnak.

A beiratkozások tehát megkezdődtek, a csoport – amely mögött két erős budaörsi bázisiskola áll – két délután alatt máris tizenkettő csillogó szemű gyermekkel gazdagodott. A beiratkozott gyermekek elvárásai hatalmasak, a beszélgetésen többek között a következőket fogalmazták meg: szeretnének sokat mozogni, beszélni, játszani, csapatban dolgozni és igen, tanulni is, „mindent megtudni”. Ezekre – természetesen a közösen meghatározott keretek között – mind lesz lehetőségük, sőt az augusztusi nyitott táborok alatt mások is bekukkanthatnak majd a csoport izgalmas életébe.

Aki szeretne többet megtudni a KettőPontNulláról, az a facebookon megtalálja a csoport egyre népszerűbb oldalát, illetve április 24-én érdemes elmenni a Major Kávézóba (Budaörs, Clementis u. 22.) a 17:30-tól kezdődő megbeszélésre, ahol találkozhatnak hasonlóan gondolkozó szülőkkel és személyesen is feltehetik a kérdéseiket. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here