Víz, gáz, fűtés, szaniter – „5 évesek lettünk!”

0
1209

Október 1-jén, hétfőn az 5. születésnapját ünneplő épületgépészeti üzletben, illetve mellette a parkolóban (Szabadság út 77.) a beszállítók termékbemutatója lesz.

Öt évvel ezelőtt, tehát „2013-ban azzal az elhatározással vágtunk bele a Hovácsker Kft. alapításába, hogy a profi módon működő és prosperáló, már meglévő barkácsáruház, villamossági bolt és gépkölcsönző mellé, felépítünk egy épületgépészeti (víz, gáz, fűtés, szaniter) szaküzletet is. Fő célunk ezen a területen is az volt, hogy mind a lakosság, mind a kivitelezők számára minőségi szolgáltatást nyújtsunk” – kezdi saját vállalkozása bemutatását Kovács Gábor.

Most, 2108. szeptember 30-án ünnepli ez az üzlet a megnyitásának és a sikeres működésének az 5. évfordulóját.

„A kereskedelem legegyszerűbb modellje szerint a vásárló és az eladó közötti értékesítés mozgatja a piacot. Azonban ez a modell három-szereplős, hiszen nem működhet olyan üzleti partnerek nélkül, akiktől a kereskedő beszerzi a termékeket. Az elmúlt öt évben korrekt és hosszú távú üzleti és baráti kapcsolatokat építettünk ki a beszállítóinkkal. Nemcsak a vásárlóinkra, a beszállító partnereinkre is rendkívül büszkék vagyunk, ezért az üzlet melletti parkolóban október 1-jén, hétfőn számos üzleti partnerünk mutatja be a legújabb termékeit, és az eseményre sok-sok érdeklődőt várunk szeretettel.

A szíves invitáláshoz kedvcsináló, hogy ezen a napon az évfordulós ünnepség alkalmából minden készleten lévő termékből 7% kedvezménnyel lehet majd vásárolni, ami az aznap leadott rendelésekre is vonatkozik.

Ezúton szeretnénk megköszönni partnereinknek a támogatást, a bizalmat és a következő években is ebben a szellemben fogunk dolgozni tovább” – zárta gondolatmenetét a cégvezető.

(Kapcsolódó cikkünk a Szabadság úti barkácsáruházat, mint családi vállalkozást alapító Horváth Gyuláról ITT olvasható.)

   

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here