Július 23-tól 26-ig (csütörtöktől vasárnapig) 8-18 óráig kinyílnak a kapuk az érdi Szedd Magad, Edd Magad, Vedd Magad gyümölcsösben!
További információk: http://erdibarack.hu
Őszibarack befőtt
Én most tartósítószer nélkül, vizes dunsztban készítettem ezt az őszibarack befőtt receptet, de ha valaki szeretné tartósítani, akkor tehet bele a csomagoláson szereplő leírás szerint.
Hozzávalók
1 üvegre
-
A felöntő léhez
-
1 L víz
-
30 dkg kristálycukor
-
A barackot áztatni
-
2 L víz
-
0.5 teáskanál citromsav (por)
-
Eltenni
-
1.2 kg őszibarack
-
Eszköz
-
1 db 1.7 L-es befőttes üveg
-
1 db befőző fólia
Elkészítés
-
Mikor kihűlt, készen is van a barack befőtt!
Recept: Varga Gábor (ITT)