Vasárnap I. Budaörsi Kutyás Felvonulás!

0
410

2021. november 21-én, vasárnap lesz az I. Budaörsi Kutyás Felvonulás, melyet a „Budaörsi NŐ” közösség szervez. Mivel az eseménynek jótékonysági célja is van, ez lesz a „Budaörsi NŐ” közösség 10 Jó cselekedetéből a hetedik. A szervezők ezzel a közösségi felvonulással szeretnék felhívni a figyelmet a felelős állattartásra.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi e-mailen lehet: abudaorsino@gmail.com Fontos, hogy a levélben jelezzék, hány kétlábú és négylábú szeretne csatlakozni a felvonuláshoz.

A felvonulás a PostART-ról indult 10 órakor (Clementis László u. 2.). A szervezők kérik, hogy kérjük aki szeretne részt venni a felvonuláson, 9:45 re érkezzen meg a helyszínre.

A séta végállomása a Dr. Rex Kutyás Egyesület tanuló pályája lesz a Rákóczi utca 40. szám alatt, ahol szervezett kutyás programokkal várják az érdeklődőket: sorversenyek, kutyás bemutatók és érdekességek.

Az oktatópálya kapujára kifüggesztett házirend betartása mindenki számára kötelező! A programok 11:30-ig tartanak.

A „Budaörsi NŐ” közösség jótékonysági akcióját tavaly szeptemberben hívta életre Marcinka-Májer Emese. A cél, hogy az elmúlt években bemutatott hölgyek 2021. március 8-ig, a nemzetközi nőnapig tíz projektet szervezzenek meg. A pandémia, mint mindent, ezt is lelassította, de hat jó cselekedet már megvalósult, s a vasárnapi kutyás felvonulással meglesz a hetedik is.

A korábbi jócselekedetekről ITT írtunk, illetve a budaorsino.hu oldalon lehet róla olvasni bővebben.

A Budaörsi NŐ közösség ezúttal a Dr. Rex Kutyás Egyesülettel összefogva szeretne támogatni az eseménnyel egy kutyamentő csapatot, a TRI DOGS Alapítványt.

A TRI DOGS Alapítvány a bajba került, kidobott, bántalmazott, magára hagyott kutyák és macskák mentése mellett, a félős, agresszív, bántalmazott, fizikailag és lelkileg sérült kutyusok rehabilitációjára specializálódott.

A kutyás felvonulás alkalmával a résztvevőknek lesz lehetősége megismerkedni az Alapítvánnyal és információt kapnak az örökbefogadás menetéről is.

A helyszínen támogathatják az Alapítványt adományukkal, de ha egy megunt, használt pokrócot magukkal hoznak, a kutyusok azt is nagyon hálásan fogadják, hiszen ezek azok a dolgok a kutyatáp mellett, amiből sosincs elég.

Forrás: budaorsino.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here