Temesvári Orsi volt a t. i. m. tegnapi vendége

0
480

Rendhagyóan egy vendége volt tegnap este a t. i. m. -nek a Városi Ifjúsági Klub tehetségeket, különös embereket bemutató sorozatában. Bakai Gyöngyi, akinek Budaörs egyebek között a Kortás segítő csoportokat köszönheti és a program szervezője, online beszélgetett Temesvári Orsival, akinek egy baleset miatt fordult fel/meg az élete 2018. április 17-én és a Tik-tok videóival vált országosan ismertté. A baleset előtt egyebek között versenyszerűen futott.

A videós beszélgetés elején elmesélte, hogyan ütötte el az autó és tört el az egyik nyaki gerinc csigolyája. Hatalmas dolog, hogy már tud beszélni és viszonylag jól van. „Volt már innen lejjebb és feljebb is” – fogalmazott a mosolygós fiatal nő. S honnan van ereje? A válasz igen összetett – tudtuk meg. Orsi hálás többek között az őt kezelő orvosoknak, a barátainak, a körülötte lévőknek, és bár ma jellemzően kifelé élünk és kívülről várjuk a megoldásokat, a segítséget, ami fontosabb, hogy minden megvan bennünk, ami a továbblépéshez kell. Belül van az az erő, ami számít, amit kívülről meg lehet ugyan támogatni, de a belső erő nélkül nincs mit – fejtette ki a lány.

A beszélgetés vége felé került szóba, hogy Orsi nem akar haragudni a balesete okozójára, az elítélése pedig nem is az ő dolga, hanem a rendőrségé, hiszen bűncselekmény történt, és a kártérítésről békésen, bíróságon kívül egyeznek meg. Azt is megtudtuk még, hogy a fiatal nő „mindent azonnal akar”, rengeteg célja van és rendkívül optimista.

A közel ötven perces beszélgetés ITT nézhető meg. Érdemes! Áprilisban Orsival személyesen is találkozhatunk majd a budaörsi ifjúsági klubban.

Kapcsolódó cikkeink: ITT találhatóak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here