Tanévzáró a Kesjárban – „életrevalók”

0
964

 Mától vakáció – de mielőtt szétszélednének a gyerekek, a tanévzárókon a bizonyítványokon kívül egyéb elismeréseket is kapnak a jók és a legjobbak. Budaörsön a Kesjárban tegnap késő délután lezajlott, ahol azt is megünnepelték, hogy az országban először elnyerték a „Nemzeti referenciaiskola – Életrevaló” címet.

„Minden eredményünket megünnepeltük, közzétettük, jutalmaztuk – a tanév elmúlt” – mondta a tegnapi tanévzáró után Tóth Krisztina igazgató. – „Erőn felül igyekeztünk megtartani alapértékeinket: a védett fészek iránti elkötelezettségünket, ami egy jó iskola elengedhetetlen szerepe, a felvételizők bejuttatását azokba a középiskolákba, ahová képességeik rendelik Őket, az elsősök sokaságát belesimítani a Kesjár világába, kiemelkedő sporteredményeink fenntartását, biztosítani új, olykor kerülő utakon, szülői támasszal az egyedi, esztétikus iskolabelsőt, eközben megőrizni ép elménket, derűnket a következő tanévekre: azt reméljük, helytálltunk, diák, tanár egyaránt” – olvasható a budaörsi Kesjár Csaba Általános Iskola honlapján.”

Eltért ez az évzáró a szokottól: Bölcsföldi László, a FranklinCovey Magyarország ügyvezető igazgatója, Gerber Zsuzsa, az Életrevaló program hazai elindítója és Bessenyei Brigitta, az Életrevaló program szakmai vezetője voltak a vendégeik: 7 éves munkájuk ért révbe –  „Nemzeti referenciaiskola – Életrevaló” címet nyertek el az országban először. „Megfogta a lelket a szép szó, amivel kísérve kaptuk meg az elismerést. Köszönjük minden Tanár, Diák, Szülő, Budaörs Város Önkormányzata támogatását, nem gyengülő hitét abban, amit célként jelöltünk meg: megőrizni kiválóságunkat új eszközökön át létrehozott iskolaprofilt teremtve”.

Bővebben az iskoláról: http://www.archiv.budaorsinaplo.hu/oktatas/20140611/25-eves-a-kesjar-iskola

 

kesjár 2

kesjár

kesjár 3

Fotók: az iskola honlapjáról

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here