Születésnapi buli a Mátrixban szeptember 16-án – meghívó

0
230

A Mátrix Oktatási Központ 25. születésnapja alkalmából egy nagyszabású, egész napos jubileumi születésnapi programmal várja a családokat. Minden program és a belépés is ingyenes.

Időpont: 2023. szeptember 16. szombaton  10-17.30-ig

Helyszín: 2040 Budaörs, Komáromi u. 16. , a budaörsi iskola udvara, bejárat és parkolás a Lévai utca 12. felől

Találkozz az Alma együttessel, légy részese egy különleges ledshow-nak, amiben a művészek SuperLEd fény ruhákban lenyűgöző fénybemutatóval varázsolnak a szemed előtt. Légy részese egy órán keresztül a kreatív bűvész foglalkozásnak, ahol szuper trükköket sajátíthatsz el. A Hímzett Igricek vásári meséi által a gyermekek együtt zenélhetnek az előadókkal és még a mesék alakulásába is beleszólhatnak. Lesz latin táncbemutató,  ügyességi vetélkedő, ingyenes légvárak, kézműveskedés, családi kvízjátékok  és ajándékokat is nyerhettek! A program végén pedig nemcsak nézni lehet a Szélrózsa néptáncegyüttes produkcióját, hanem közösen táncolni is velük.

Részletes programok:

– 10:00-10:30 Megnyitó
– 10:30-11:00 Ügyességi vetélkedő gyerekeknek különböző ajándékokkal

– 11:00-11:30 Ingatlan tanácsadás beszélgetés a színpadon – Petrik Imola ingatlanközvetítő – tanácsadóval beszélgetünk a színpadon olyan dolgokról, amik a legkevésbé ismertek a ház vásárlást vagy eladást tervezők körében, viszont családoknak fontos tudni (pl. milyen jogaink vannak rejtett hibák esetén, mi történik, ha 3 évvel vásárlást követően valamiről kiderül hogy mégsem funkcionál megfelelően, mit kell feltétlenül tudni mielőtt megveszünk egy családi házat és milyen esetben nem érdemes megvenni egy ingatlant stb.)
– 11:30-12:30  Latin táncbemutató a színpadon, közben a gyermekeknek kreatív bűvész foglalkozás a kézműves sarokban

– 12:30-13:30 Alma együttes koncert
– 13:30-14:00 beszélgetés a színpadon Zsivaev Cintiával Életmód és egészség témakörben, táplálkozási alapismeretekről, valamint azok kialakítási szempontjairól melyek alapvetően meghatározzák egészségünket. Közben 2 órán keresztül fotózkodhatsz igazi mesehősökkel.
– 14:00-15:00  Hímzett Igricek vásári mesék előadása során egy vásári mesemondó duót láthatnak az érdeklődők, akik olyan interaktív történeteket találnak ki, ahol a gyerekek együtt zenélhetnek velük, sőt a mesék alakulásába is beleszólhatnak
– 15:00-16:30 Super Led Show – artista művészek előadása ledes fénybemutatóval, ahol artista, táncos, zsonglőr, bűvész és illúzió trükköket mutatnak be SuperLEd fény ruhában, rengeteg meglepetéssel!
– 16:30-17:30  Szélrózsa néptáncegyüttes fellépése majd közös tánc

Egész nap ingyenes légvár, arcfestés és csillámtetkó, kézműves foglalkozások és sok-sok meglepetés!

A további programokat itt találjátok: https://matrixsuli.hu/25eves/

Várunk mindenkit, legyenek kicsik vagy nagyok, hogy ismét izgalmas programokkal búcsúztassuk el az idei nyarat és együtt ünnepeljük a Mátrix Oktató Központ 25 éves születésnapját.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here