Szerelmi 7próba Budaörsön

0
910

A Budaörsi Párkapocs Egyesület által szervezett Szerelmi 7próba programsorozat (január 30. és március 2. között) a Házasság hetéhez kapcsolódva indul színes kapcsolat(sz)építő feladatokkal.

 

A tavalyi sikeres akción felbuzdulva, amikor is több mint ötven pár vett részt a programokon, a Budaörsi Párkapocs Egyesület idén is megrendezi városunkban a Szerelmi 7 próbát Valentin nap környékén. Az akcióba most még több budaörsi szolgáltató és programszervező kapcsolódik be, így a jelentkezőket rengeteg színes program várja: a párok február során különféle kapcsolat (sz)építő programokon vehetnek részt.

Jelentkezési lap igényelhető e-mail-ben: szerelmi7proba@gmail.com, illetve a következő facebook oldalon: Szerelmi 7próba Budaörsön, ahova folyamatosan töltik fel a részleteket, illetve telefonon: 20-276-1992. A regisztráció után a párok útlevelet kapnak, melyben 7 kapcsolatépítő feladat szerepel, amelyeket együtt kell elvégezniük.

A játékos „verseny” célja, hogy a résztvevő szerelmes- és házaspárok elmélyítsék kapcsolataikat a közös programokon való részvétel során. A Szerelmi 7próba akció január 30. és március 2. között zajlik, ahol a kisgyermekes szülők kikapcsolódására is gondoltak, hiszen a gyermekfelügyeletet a Jutalom Vagyok Óvoda biztosítja a budaörsi Masnis Ház Gyermekcentrumban, egy alkalommal térítési díj nélkül nyitvatartási időben (munkanapokon 7-18-ig), vagy pedig a március 2-i záróprogram ideje alatt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here