Sportnap a Mákszem Óvodában

0
1989

„Mozogj sokat, és táplálkozz egészségesen!” Ennek a mottónak a szellemében rendeztük meg 2017 májusában ötödik alkalommal egészséghetünket a Budaörsi Mákszem Óvodában.

Az egészséghéten a gyerekek az egészséges életmóddal kapcsolatos foglalkozásokon gyümölcssalátát, turmixot, veteményes kiskertünkben termett zöldségekből zöldségsalátát készítettek, sokmagvas, teljes kiőrlésű lisztből kenyeret sütöttek.

A családi sportdélutánunkat május 26-án tartottuk, mely a Musztáng Sportegyesület táncbemutatójával indult. Egykori óvodásaink mutatták be akrobatikus rock and roll tudásukat, majd a szülőkkel együtt melegíthettünk Bóváry Éva edzőjükkel. A jó hangulatú bemelegítő gyakorlatokat akadálypályás pontgyűjtő verseny követte.  A hatalmas, lombokkal körülvett óvoda udvara ideális helyszínt biztosított az ügyességi játékoknak, melyek a család apraját- nagyját megmozgatták.

Az akadályok teljesítése után a Julienne Kft. gondoskodott a résztvevőkről.   Környezettudatos programunkkal összhangban egészséges, laktató falatkákkal, teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukkal, különféle uzsonnakrémekkel, (zöldfűszeres juhtúrós, zöldséges, csirkemájas krém) gyümölcsökkel, különleges frissítőkkel (málnás limonádé, illetve gyömbéres, mentás limonádé) invitálta a gyerekeket és szüleiket. 

{gallery}makszem{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here