„Sokszínű városháza” – a hivatali dolgozók alkotásaiból nyílt kiállítás

0
291

A budaörsi városháza tizenkét dolgozójának képzőművészeti és irodalmi alkotásaiból nyílt január 30-án, tegnap délután kiállítás „Sokszínű városháza” címmel az épület aulájában. A megnyitó beszédet Wittinghoff Tamás polgármester mondta. A tárlat 2023. február 28-ig tekinthető meg.

„Akik az ügyeiket jönnek intézni ide, nem gondolnak arra, hogy akik itt dolgoznak nálunk, nekik is vannak vágyaik, érzéseik és alkotói képességeik is” – kezdte Wittinghoff Tamás a városháza aulájában nyílt tárlat megnyitóján, amelyet Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Polgármesteri Hivatal szervezett az ott dolgozók – zömmel köztisztviselők – műveiből. „Engem is meglepett, hogy milyen szép dolgok születnek kollégáim kezei által” – jegyezte meg a polgármester, majd hozzátette, remélhetőleg a kiállítás ideje alatt betérő ügyfelek megcsodálják majd az alkotásokat s így másik oldalukról is megismerik az itt dolgozókat.

GéczyGaál Szilvia, a polgármesteri hivatal közművelődési, közoktatási és sport osztály munkatársa elmondta, a 2023-as évben ez az első tárlat a városháza aulájában, és rendhagyó, mert még sosem volt ott a városházán dolgozóknak kiállítása, de a jövőben szeretnének ebből hagyományt teremteni.

Az alább felsorolt alkotók művei láthatók a kiállításon:

Benkő István

Czinkán-Zsejki Judit

Flórián Eszter

Gergely Emília

Huppauer Anikó

Nagy Noémi

Pintérné Berecz Anita

Pölczmann Helga

Szaszkó Edit

Vári Gábor

Vida Ferenc

Zsák András

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here