Rekord látogatói számmal zárult az egészséghét a Közösségi Házban

0
775

Különféle masszázsfajtákat próbálhattak ki az érdeklődők, volt orvosi tanácsadás, hangfürdőzés és több előadás, melyek a hétköznap délelőtti időpontok ellenére mind teltházra nőttek. Ezeken kívül a mozgásbarát látogatók minden nap részt vehettek Meridiántorna foglalkozáson, ezzel sokan éltek is. Ez a 20 perces torna felér egy kezeléssel, amit a rendszeresen járó látogatók igazolni is tudnak.

A hét megkoronázása az egészség világnapjára esett, amikor egy szemész orvosnő, Dr. Ungváry Lilla beszélt látásunk természetes módon való gyógyításáról. Itt már a nagyterem is kicsinek bizonyult.

 

 

Az előadások közül Kautzky Adrienn természetgyógyász és R. Eller Gertrúd grafológus előadásai a látogatók jelzett nagy örömére májusban is folytatódnak, ezek most egy-egy előadássorozat bevezető alkalmaiként szerepeltek.

Kautzky Adrienn legközelebb május 30-án a vitaminok szerepéről, alkalmazásáról fog beszélni, a grafológustól pedig május 17-én az önismereti napok keretében személyiségünk megismeréséről hallhatunk majd írásképünk megfigyelése, elemzése alapján.

 

Írta: Pintér Krisztina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here