A Primanima legjobb gyerekfilmjei szombaton a BABtéren

0
1008

Városunkban a héten több helyszínen zajlik a Primanima, az animációs elsőfilmesek nemzetközi versenye. Október 21-én, szombaton a fesztivál zárónapján, a versenyfilmek ismét megtekinthetők a Jókai Mór Művelődési Központban és a BABtéren.

 

A szombati nap igazi családi bulinak ígérkezik Budaörsön, amelyen a főszerep a gyerekfilmeké. A Jókai Mór Művelődési Központban (cím: Budaörs, Szabadság út 26.) 10:00 órai kezdettel az Életem cukkiniként című családi játékfilmet vetítik, majd délután a versenyen részt vevő rövidfilmeket lehet megtekinteni.

A Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér elnevezésű helyszínen, becenevén a BABtéren (cím: Budaörs, Templom tér 12.) 9:00 órától kezdődik a program: a délelőtt folyamán animációs játszóház szórakoztatja az érdeklődőket, valamint a versenyen részt vevő gyerekfilmeket lehet ingyenesen megtekinteni, délután 15:00 órától pedig a Primanima 2017 legjobb gyerekfilmjeit vetítik.

A programsorozat szombat este zárul a díjkiosztó ünnepséggel, amely után a fesztivál legjobb rövidfilmjeit vetítik a közönségnek.

Folytatjuk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here