Primanima idén október 30. – november 2-ig, nyolcadik alkalommal

0
776

Október 30. és november 2. között nyolcadik alkalommal jelentkezik a Primanima. A négynapos fesztiválon hazai és nemzetközi diákok, elsőfilmes fiatal alkotók rövidfilmjeit vetítik, és emellett egész estés filmek (Chris, a svájci; A torony), workshopok (strata-cut, kritikaíró), mesterkurzusok, kiállítások (Gina Thorstensen, Weisz Béla, Lucija Mrzljak, PKE Művészeti Tanszék, Primanima 2+8: Posters & Memories) koncertek (Trio Squelini, G-Ras & Roots 4Ward) is bővítik a programot. A kicsiket és a családosokat mesefilmvetítések, animációs játszóház várja. Szombat délelőtt a Tekergő Meseösvény egy zenés-mesés utazásra hívja a gyerekeket. A Primanima gyerekfilmjeiből idén is országszerte és a határon túlra is szerveznek vetítéseket.

Idén új programszekcióval, a „PrimaTeen: animációs filmek kamaszoknak”kal készülnek, és kiemelten foglalkoznak az animációs dokumentumfilmekkel is. ? A Night Moves panorámaszekció az animációs filmművészet „keményvonalas” szerelmeseinek szól.

Részletes program és műsorfüzet a honlapjukon!
►primanima.eu
Műsorfüzet: https://bit.ly/2MRd2hL

Helyszínek ?
Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház (JMMH)
Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér (BABtér)
Városi Ifjúsági Klub (VIK)
Zichy Major + major

Kedvcsinálónak tegnap délután a fesztivál eddigi plakátjaiból nyílt kiállítás a budaörsi városházán, ami a fesztivál végéig látható a hivatal nyitvatartási idejében.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here