Pergel Szandra szenzációs győzelme

0
843

Nagyon közel járt a csodához a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata!

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC a múlt héten a Bajnokok Ligája aktuális bajnokát, a horvát Dr. Casl-t fogadta Budaörsön. A papírforma sima vendéggyőzelmet ígért. Aztán az első mérkőzésen Pergel Szandra bravúros játékkal pályafutása egyik legnagyobb győzelmét szerezve 3-0 arányban legyőzte a világranglista 14. helyezettjét, Doo Hoi Kem-et!

A közönség fantasztikus játékot láthatott Szanditól! A horvátok másik ázsiai játékosa Nagyváradi Mercédesz legyőzésével kiegyenlítette az állást, majd Lovas Petra Srebrnjak elleni 3-2-es sikerével juttatta újra előnyhöz a Budaörsi SC-t! Szandra újabb nagy meccset játszott, de 4 szettben kikapott Fu Yu-tól.

Így a Bajnokok Ligája mérkőzést az ötödik meccs döntötte el, ahol Fazekas Mária kiváló játékkal döntő szettre kényszerítette Kem-et, de azt az ázsiai játékos nyerte meg.

Nem sok sportágban fordul elő, hogy egy magyar csapat ennyire közel legyen ahhoz, hogy legyőzze a Bajnokok Ligája címvédőt, a budaörsi női asztalitenisz csapat most nagyon közel volt. A döntő mérkőzésen a döntő szett döntött…

A csapatot óriási dicséret illeti!

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében, november 30-án a francia Metz TT ellen idegenben játszik csapatunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here