Öt hónapja szolgál a Rack Autó által biztosított BMW 530d xDrive a budaörsi orvosi ügyeletnél

0
229

Egy BMW 530d xDrive típusú személygépkocsit adott át tavaly december 12-én a BMW Rack Autó ügyvezetője a budaörsi mentőállomás vezetőjének a Budaörs és Törökbálint körzetében való sürgősségi, ügyeleti ellátáshoz. Az azóta eltelt öt hónapban 643 esethez mentek ki vele az orvosi ügyelet munkatársai, melynek során mintegy 6500 kilométert tettek meg vele.

2022. decemberében ünnepélyes keretek között adott át Rédei Ádám a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója egy BMW 530d xDrive típusú személygépkocsit a Budaörs és Törökbálint körzetében 24 órás sürgősségi ellátást biztosító mentősöknek, amelyet felajánlott a 22 fős sürgősségi szakszemélyzetnek, akik addig egyetlen autóval igyekeztek ellátni feladataikat.

Azóta az új autóval több, mint 6500 kilométert tettek meg, amely 643 riasztásból tevődött össze. Ezeknek az eseteknek során többek között 21 stroke-os beteg ellátását és 17 újraélesztést végeztek. Ezek azok a kórképek, ahol minden perc számít, de az átadás óta bővült megkülönböztető jelzéseivel és műszaki adottságainak hála gyorsan és biztonságos módon érkezik a segítség.

Helyi szervezetként fontos számunkra a lokális felelősségvállalás és a videóban említett számok ismét megerősítettek minket abban, hogy az autó a lehető legjobb helyre került. Örülünk, hogy a Rack Autó Kft. érdemben hozzá tud járulni az életmentési feladatokhoz Budaörsön és Törökbálinton egyaránt”- mondta Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója.

Így teljesít a BMW 530d xDrive orvosi ügyeleti autóként:

https://www.youtube.com/watch?v=7TUrwjrjqWc

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here