Online licit sérült gyermekekért

0
536

Bachraty-Gerencsér Alexandra vagyok, a PICI Reménysugár Alapítványtól, melynek több mint tíz éve van kötődése Budaörshöz. Férjem a Budaörsi Latinovits Színházban dolgozik és több mint egy éve sérült kisfiam fejlesztései megsegítésére indított kupakgyűjtésünket is többen támogatják városukból gyűjtőpontként és civilként is” – kezdte a bemutatkozással olvasónk. Így folytatva:  „November elején alapítványunknak lett volna egy jótékonysági vására a PostART-on, melynek bevételéből sérült gyermekeket nevelő családokat és fejlesztőhelyeket támogattunk volna két speciális látásfejlesztő eszköz beszerzésével. De sajnos gyermekeinkkel együtt karanténba kerültünk pozitív teszt miatt, emiatt a rendezvényt le kellett mondanunk. Viszont nem szerettünk volna lemondani a céljainkról, mivel szintén halmozottan sérült kisfiú anyukájaként tudom, milyen fontos most, hogy az online térbe szorult fejlesztésekhez biztosítva legyenek a megfelelő eszközhátterek is. Ezért úgy döntöttünk – több felajánlóval egyeztetve -, hogy online licitre bocsátjuk a vásárra felajánlott dolgok egy részét.A licit elindult, a felajánlott tárgyakért vasárnapig lehet ajánlatot tenni, ITT, ahol az alapítványról is többet olvashatnak.

Az egyik felajánlott tárgy például az Évszakok című tanuló, párosító kártyajáték. A 4 fő kártya mellett 32 kártya segít a legkisebbeknek megismerni az adott évszakot.  Mit viselünk, eszünk; hova megyünk, mit csinálunk, mivel stb. A nagyobbak pedig gyorsaságukkal bizonyíthatnak vagy memória játékként is játszható.
Kártyák mérete: 10×9 7×5,5 Induló licit: 2000 Ft, licit lépcső: 300 Ft, e sorok írásakor 3500 a legmagasabb ajánlat. A postaköltséget is a licit felajánlójának kell állnia.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here