„Okoslakás” bemutatóterem nyílt Budaörsön

0
206

Újságunk is meghívást kapott Közép-Kelet-Európa első és egyedülálló LEDVANCE bemutatótermének hivatalos megnyitójára 2023. szeptember 19-én, a Haluxvill szakáruház felső szintjére a budaörsi ipari parkba.

A LEDVANCE okos stúdió lakása ötleteket ad és új életérzést közvetít, nemcsak civil embereknek, hanem lakberendezőknek, belső építészeknek is. A letisztult stílusú otthonná berendezett bemutatóterem tökéletesen visszaadja azt a kényelmet, modern hangulatot, mely a mindennapi életminőséget növelheti, valamint az egekbe szökött energiaárakkal szemben is segítséget nyújt.

Az okoslámpákat okos készülékeink segítségével is irányíthatjuk. Még a bioritmusunkat is követik a lámpák – tudtuk meg Magyar Istvántól  a LEDVANCE e-kereskedelmi és kiskereskedelmi vezetőjétől, aki bemutatta a vezérelhető és energiatakarékos fények otthonát. Most az energiaválság időszakában ennek különösen nagy jelentősége van és lesz is – mondta. „A feladat adta magát; ha már lámpatestek, akkor legyen intelligens világítás, és tegyük ezt rendhagyó módon, amely szerint otthoni környezetet teremtve, jóval emészthetőbb, érthetőbb formában szemléltessük az akár applikációval is vezérelhető SMART+ termékeinket. Így született – a Haluxvill-lel való közös gondolkodásból – az okos stúdiólakás ötlete, és kezdődött el a helyiségek megálmodása: előszobával, fürdőszobával, nagyszobával, olvasósarokkal, a bejárati ajtónál lévő terasszal és mini kerttel. A LEDVANCE oldaláról a 3D tervezés, illetve a látványterv elkészítésének koordinációja, valamint a kivitelezés Sárközi Andrea marketing menedzser munkáját dicséri” – folytatta Magyar István.

Energiatakarékosság és pénztárcabarát, hogy a háztartásokban eddig használt fényforrásokat nem minden esetben kell lecserélni, csupán kiegészíteni az extra tudással felvértezett, „rezsicsökkentő képességgel” is rendelkező okosdugaljakkal. Ezekkel nincs más teendő, mint bedugni őket a hagyományos csatlakozó aljzatba, és onnantól kezdve mobilról, app-on keresztül bárhonnan vezérelhetővé válik az adott eszköz, továbbá a beépített fogyasztásmérő információkkal szolgál az elhasznált energiamennyiségéről is.

Haluska Péter a Haluxvill ügyvezető igazgatója pedig arról beszélt többek között, hogy miért indultak el a fejlesztésekkel ebbe az irányba.  „A LEDVANCE bemutatótermével kényelmes környezetben tudjuk a vásárlóinkat inspirálni, segíteni a döntésben, a kevesebb több elve alapján.

Ahelyett, hogy 200 lámpát kitennénk a polcra és rájuk bíznánk a választást, évtizedes tapasztalatunkat, hozzáértésünket felhasználva támogatjuk őket és partnereinket abban, hogy valóban minőségi és a saját életterükhöz alkalmazkodó megoldásokat találhassanak nálunk. Tapasztalatunk szerint az egyszerre bemutatott óriási termékmennyiség sokkal inkább elbizonytalanítja a vásárlót és elveszi a kedvét.  Az inspiráló otthoni közeg viszont segít abban, hogy ne a bizonytalanság, hanem a magabiztosság felé mozdítsuk el partnereinket és azokat, akik betérnek hozzánk. Az okos stúdiólakás koncepció mentén gondosan kiválasztott stílusos, trendi lámpák tehát nem fedik le a Haluxvill által forgalmazott, LEDVANCE SMART+ lámpatestek teljes portfólióját, de nem is ez a cél, sokkal inkább egy életérzést szeretnének átadni egyfajta jövőbe mutató megoldásokat felvonultató, kényelmesebb, élhetőbb otthoni környezetben.”

A távvezérelhető, költséghatékony okos fényforrások, a LEDVANCE SMART+ okos eszközök sikert arattak a megnyitón is, amikor az applikációt tableten keresztül próbálhatták ki a rendezvény vendégei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here