Nyitottság napi almaosztást tart az Auchan

0
865

Az Auchan bevezette a dolgozói körében az önkéntes programot, és ennek keretében április 24-én almaosztást tartanak országszerte, Budaörsön pedig – ahol a vállalat első magyarországi áruháza 1998-ban megnyílt és ahol a cég központja is található – a Baross utcai buszvégállomásnál és a Templom téren, 7-től 12-ig

Az Auchan Retail Csoport szinten minden anyavállalatánál elindítja a vállalati önkéntes programot, melynek a „Nyitottság napja” elnevezést adta. A program keretei között minden munkavállaló munkaidejében önkéntes munkát végezhet egy olyan szervezetnél, mely tesz az élelmezésért és az egészségért, vagy a környezetvédelemért. Az önkéntes munkával támogatott projekt nem szolgálhat gazdasági érdeket. Az, hogy a munkavállaló szeretne-e ezzel a vállalat által felkínált lehetőséggel élni, az ő saját döntése, nem a vállalat által meghatározott kötelezettség.

A Nyitottság napja kezdeményezést tehát az Auchan Retail Magyarország 2018. április 24-én indítja minden telephelyén. Ennek keretében minden telephely meghatároz egy forgalmas helyet, ahol reggel 7-től 12-ig almát fog osztani az egészség jegyében a lakosság arra járó tagjai számára. Az auchanos munkatársak kosárból kínálják az almát, valamint adnak hozzá egy szórólapot, melyben leírják, hogy mi az esemény apropója. A munkatársak „Önkéntes vagyok” pólóban lesznek és egy Auchan logós beach flag jelzi majd, hol találjuk őket, Budaörsön – ahol a vállalat első magyarországi áruháza 1998-ban megnyílt és ahol a cég központja is található – a Baross utcai buszvégállomásnál és a Templom téren.