Nyílászáró beépítés: Bízza szakemberre!

0
66

A nyílászárók cseréje komoly befektetés, amellyel nemcsak otthonunk komfortérzetét, de energiahatékonyságát is jelentősen javíthatjuk. Azonban a nyílászárók beépítése precíz munkát igényel, ezért a tökéletes eredmény elérése érdekében érdemes szakemberre bízni a feladatot. Miért fontos a szakszerű beépítés? 

 A nyílászárók beépítése során számos hibalehetőség adódhat, amelyek később komoly problémákhoz vezethetnek. A nem megfelelően beépített ablakok, főként abban az esetben, ha az ablak méretek is változtatásra kerültek, nemcsak hőhidakat képezhetnek, ami a fűtési és hűtési költségek növekedését eredményezi, de beázáshoz, penészedéshez és a nyílászárók korai meghibásodásához is vezethetnek. Általában az ablakok cseréjére épp hasonló okok miatt kerül sor, így hát kiemelkedően fontos a várt eredmény eléréséhez, hogy az új, minőségi nyílászárók körültekintően, szakszerűen legyenek beépítve.  

  Hogyan válasszunk szakembert? 

 A megfelelő szakember kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres nyílászárócsere lebonyolításához. Íme néhány tipp, hogyan járjon el: 

  • Kérjen ajánlásokat ismerősöktől, családtagoktól. A személyes ajánlások sokat nyomhatnak a latban, és segíthetnek megbízható szakembert találni. 
  • Nézzen utána online a kiválasztott cégeknek. Olvassa el a cég weboldalát, és tájékozódjon a referenciákról, értékelésekről. 
  • Kérjen árajánlatot több cégtől is. Ne dőljön be a legolcsóbb ajánlatnak, de a legdrágább cég sem feltétlenül a legjobb választás. 
  • Tájékozódjon a cég garanciális feltételeiről. A megbízható cégek garanciát vállalnak a beépített nyílászárókra és a munkavégzésre.  

 Mire figyeljünk a beépítés során? 

 A beépítés során érdemes jelen lenni, és ellenőrizni a munkafolyamatot. Figyeljen oda a következőkre: 

  • A nyílászárók pontosan vízmértékben legyenek beépítve. 
  • Az ablaktáblák pozíciója ne változzon magától. A kinyitott ablak maradjon kinyitva, a becsukott becsukva.  
  • A hézagok megfelelően legyenek kitöltve purhabbal. 
  • A párazáró fólia legyen sértetlen. 
  • A nyílászárók működése legyen hibátlan és könnyed.  
  • Legyünk részletesen tájékoztatva a nyílászárók karbantartásának módjáról.  

 A nyílászárók beépítése komoly beruházás, de a szakszerű beépítéssel hosszú távon megtérülő befektetés. A Merkbau Nyílászáró Kereskedés Szegeden nemcsak kiemelkedő minőségű nyílászárókkal várja a felújítani vágyókat, de teljeskörű szolgáltatásaik keretében a házhozszállításban és szakszerű beépítésben is segítségére lehetnek. 

(x)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here