Nőnapi Pezsgős Reggeli – meghívó

0
852

Szeretettel meghívunk hagyományteremtő első budaörsi Nőnapi Pezsgős Reggelinkre a Borháló Budaörsbe, a Károly király utca 4-be.
Az eseményünkön szeretnénk stílusosan megünnepelni a Hölgyeket, ezért olyan programmal készülünk, amit nem gyakorlunk minden átlagos napon.
Ez bizony a PEZSGŐS REGGELI.

Rendezvényünk Hölgyek részére ingyenes, URAK részvétele egy tál finomsághoz kötött, amely jól illeszkedik pezsgős reggelinkhez és meglepetést okoz hőn szeretett Hölgy társaságának is.

Mi is készülünk reggeli falatkákkal, amelyek jól illenek a pezsgőhöz és természetesen szívesen megkóstoljuk a Te kedvencedet is.
Részvétel a rendezvényen ingyenes és regisztrációhoz kötött, az első 60 fő jelentkezését tudjuk visszaigazolni.
Regisztrációkat a budaors@borhalo.com e-mail címre várjuk.

Időpont:
2020.03.08. vasárnap 9:30h-tól 13h-ig

Helyszín:
Budaörs, Károly király u.4.

Kapunkat 9:30h-kor nyitjuk, érkezés folyamatosan, amikor éppen kedved van hozzá, 13h-ig itt leszünk és együtt jól érezzük magunkat. Készülünk csajos programmal is a Vichy jóvoltából!
Résztvevőink között értékes nyereményeket sorsolunk ki, köszönjük támogatóinknak a felajánlásokat és várjuk a további ötleteket is.

Támogatóink:- Garamvári Pincészet- Törley Pincészet- Paulus Molnár Borház- Barkan Jóga Stúdió- Palotai Csokoládé- Kerámiagi

Pezsgőzzünk és reggelizzünk együtt Budaörsön!

Nagy Beatrix
mobil: +36 (30) 951-0182
email: budaors@borhalo.com
Borháló Budaörs – Együtt Borozunk.
Üzlet:H – 2040 Budaörs, Károly király u. 4.
Web: www.borhalo.com/budaors
https://www.facebook.com/borhalobudaors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here