Női asztaliteniszezőink újabb sikerei

0
612

A Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata öt nap alatt három különböző versenysorozatban is fontos mérkőzést játszott. A nemzetközi ETTU Kupában belga ellenfelét 3:0- ás győzelemmel búcsúztatva a csapat bejutott a nyolcad döntőbe, két nappal később a nemzetközi Klubcsapatok Szuper Ligájában 7:0 arányban verte meg a cseh U21-es válogatottat, csütörtök este pedig a Magyar Bajnokság ( Extra Liga )alapszakaszában a Postás SE vendégszerepelt Budaörsön.

A Postással több éve rendre izgalmas, fordulatos mérkőzéseket vív a Budaörsi 2i SC, hol az egyik, hol a másik csapat győzelmével.

A mostani, 2016-2017 es bajnoki szezonban a Postás játékoskerete papíron sokkal erősebb a budaörsieknél; a csapat tagja a többszörös magyar bajnok Braun Éva mellett az egyéni Európa-bajnok, kínai származású holland Li Jiao, és a szintén egyéni, és többszörös vegyes páros Európa-bajnok litván Ruta Paskauskiene is.

A Budaörsi 2i SC továbbra is azt az utat követi, hogy magyar játékosokkal próbálja felvenni a versenyt a már a magyar bajnokságban is több légióssal felálló ellenfeleivel.

Ezúttal ez bravúrosan sikerült!

A páros mérkőzésen meccslabdákat hárítva nyert a Pergel Szandra- Fazekas Mária pár a holland-litván duó ellen, az egyéni küzdelmek során pedig a párosunk tagjai, és Nagyváradi Mercédesz is legyőzte a litván klasszist! Az ellenfélnél a kínai származású játékos hozta a két mérkőzését, a többi összecsapáson viszont rendre BSC-s siker született, így a budaörsi lányok kiváló játékkal, a papírformát borító győzelmet arattak a bajnoki rangadón!

Budaörsi 2i SC – Postás SE  6-2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here