Frissítés 2.! Nemzetközi elismerés a budaörsi LIONS Klubnak

0
137

A budaörsi Horizont LIONS klub „KLUB EXELENCE” elismerést kapott. A LIONS International közel 47 000 klubja közül ezt azok kapják, akik az adott évben a legtöbbet tettek a jótékonysági-jószolgálati munkájuk során. December 13-án a budaörsi Punto étteremben megtartott vidám családi elő karácsonyon a budaörsi tagság meglepetésére megjelent Hégely Péter, a LIONS International magyarországi kormányzója és Koncsik István a szervezet előző évi kormányzója is, akik a klub tevékenységét méltatva adták át a nemzetközi elismerést a budaörsi klubelnöknek Kutsch Zoltánnak.
A rendezvényen a tagok által felajánlott tárgyakból házi árverést is tartottak, amin közel 100 ezer Ft gyűlt össze, amit karácsonyi jótékonyságra fordítanak majd. Holnap pedig, azaz december 15-én a Horizont LC  tagjai  Budaörsön, 18-án pedig Törökbálinton adnak át ajándékokat a gyermekotthonok ifjú lakóinak.

Árverésre készen

Kormányzói zászló kísérte a nemzetközi elismerést

Frissítés!

December 15-én pénteken a Horizont LIONS Klub karácsonyi akciói részeként ismét segített. Most a Pro Filii Alapítványtól nyert támogatás részeként 17 pár új cipő és 14 pár szép papucs jutott a budaörsi gyermekotthon kis lakóinak. Az eseményen részt vett Hunyadi János, a LIONS International magyarországi I. alkormányzója, aki a klub felkérésére  egyenként adta át az érintetteknek a személyre szólóan, együttesen mintegy 240 000 Ft-ért vásárolt karácsonyi ajándékokat.

Hunyadi János  és dr. Kutsch Zoltán

Csomagbontás előtt

Frissítés 2!

Horizont LIONS KLUB  december 18-án a törökbálinti lakásotthonos gyerekeknek és nevelőjüknek 10 db, a Pesti Magyar Színház Valahol Európában című darabjára szóló színházjegyet adott át karácsonyi ajándékként. A gyerekek még a téli szünetben, 2024. január 7-én eljutnak a színházba. Nagy volt az öröm, mikor meglátták, mit tartogat az ajándékdobozunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here