Négy elvesztett bajnoki mérkőzés után újra győztesen hagytuk el a pályát.

0
322

Az NB II-es bajnokság 16. fordulójában november 6-án, négy, sorozatban elveszített és a vezető edző cseréje (a megbízott vezetőedző Kovács Zoltán) után 2-1-re nyert Budaörs Kozármisleny ellen, a Hárfa utcai pálya építése miatt Csákváron. Mintegy száz néző volt a fiúkra kíváncsi.  A budaörsiek gólszerzői: Csillag és Kinyik.

Az esőzéseknek köszönhetően vasárnap a csákvári pályán több helyen állt a víz, ezért az első félidőben a csapatok leginkább a középpályán küzdöttek egymással. A 11. percben először a vendégek próbálkoztak egy távoli  lövéssel, a labda nem sokkal kerülte el a jobb felső sarkot. A 23. percben Lajer beadására érkezett remekül a hosszún Deli, a vendégek kapusa rossz ütemben jött ki, de Deli fejese elkerülte a kaput. A 31. percben a vendégektől Sinanovic próbálkozott egy lövéssel, Ordasi remekül védte a megpattanó labdát. A 38. percben Stieber beadására érkezett középen remekül Csillag, akit éppen nem védett senki és sikeresen befejelte a labdát a kapu bal felső sarkába. A félidőben tehát 1:0-nál mentek pihenni a játékosok.
A második félidőben a 48. percben a vendégek egyenlítettek, Kirchner vezethette a labdát Ordasira, aki a jobb alsóba gurított. Az egyenlítő gól után ismét a középpályán küzdöttek egymással a csapatok. A 72. percben a vendégektől Városi próbálkozott 16 méterről egy lövéssel, Ordasi hatalmas bravúrral védett. A 77. percben Kinyik érkezett középen szögletet követően, fejese a kapu bal alsó sarkába pattant és a végeredmény Budaörsnek 2-1. Bár az utolsó másodpercekben a vendégek nagyon közel álltak az egyenlítéshez, de hatalmas kavarodás után a gólvonalról Csillag kivágta ki a labdát.
A győzelemmel egyet előrelépett a tabellán Budaörs és a 17. helyen áll a Merkantil Bank Ligában.

foci kozár

foci akció

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here