„Ne add fel!” – kongresszuson jártak a Jehova Tanúi

0
1139

A Jehova Tanúi háromnapos országos kongresszusának első állomása Veszprémben volt június 23-25-ig (júniustól augusztusig négy városban szerveznek összesen tízet), és a fő téma, hogy „Ne add fel!”. A budaörsi Jehova Tanúi is erre a helyszínre kaptak meghívást, ahova 44 gyülekezetből az ország hat megyéjéből érkeztek.

A Jehova Tanúi háromnapos országos kongresszusának első állomása Veszprémben volt június 23-25-ig (júniustól augusztusig négy városban szerveznek összesen tízet), és a fő téma, hogy „Ne add fel!”. A budaörsi Jehova Tanúi is erre a helyszínre kaptak meghívást, ahova 44 gyülekezetből az ország hat megyéjéből érkeztek. A 21. század kihívásai közepette különösen fontos megerősíteni magunkban azt az elhatározást, hogy jó példával, türelemmel, szorgalommal erősítjük a családunkat, munkatársainkat és a közösséget, ahol élünk – szólt a fő üzenet. A kongresszuson szentírási témákat kifejtő előadások és interjúk, hang- és videó bejátszások hangzottak el, illetve egy három részes filmet is levetítettek arról, hogy Isten napjainkban is segít kitartani az embereknek a világ minden részén.

A budaörsi közösség három előadója a Szentírás alapján emelte ki, hogy miként lehet kitartani a jó cselekedetekben az igazságtalan bánásmód ellenére is; hogyan segít ebben az önuralom és Isten példájának a követése; valamint, hogy miként meríthetnek a keresztények erőt az ókori próféták kitartásából.

Világszerte több mint 8 300 000 Tanú van több mint 119 000 gyülekezetben. Budaörsön a Jehova Tanúinak mintegy 200 tevékeny tagja van.

Bővebben: https://www.jw.org/hu/jehova-tanui/kongresszusok

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here