Foci NB II: Nem sikerült ma a Budaörsnek pontot szerezni Siófokon

0
644

Advent harmadik vasárnapján nem sikerült a Budaörsnek pontot szerezni Siófokon, mert bár csapatunk a tabellán a második helyen áll, a hátrébb lévő Siófok egy fordulatos meccsen 2:1-re megverte csapatunkat.

 
Siófokra látogattak az év utolsó bajnoki mérkőzésén, a Merkantil Bank Ligában eddig kiválóan teljesítő labdarúgóink ma kora délután. Az év utolsó meccse egyben a tavaszi szezon második előrehozott játéknapja is volt.
 
Az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A nagyobb lehetőségeink talán a Budaörsnek voltak. Ennek ellenére 1:1 érvénytelenített gólon kívül nem jutott a hálóba a labda. A második félidő gyors siófoki góllal indult. Sokat nem tudtak örülni a vezetésnek a hazaiak, mert középkezdés után egy villámgyors támadás vezetés után egyenlítettünk Csiki Norbert révén. Ezután megint felváltva folyt a játék a kapuk előterében. A középpálya mind a két oldalon átjáróház volt. Értékelhető gólszerzési lehetőség ezután is nekünk volt, de naggyá tettük a siófoki hálóőrt. És jött derült égből a villámcsapás. Egy jól eltalált távoli lövés a kapufáról pattant a hálónkba. Védhetetlen bomba volt. A Siófok csapata a vezetés után teljesen visszaállt tartani az eredményt. Hiába szorítottuk be őket a kapujuk előterébe az utolsó kulcspasszok nem sikerültek. A mai mérkőzésen nem hoztuk azt a minőségi játékot amit láthattunk a DVSC ellen. Így Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnap, nem örülhettünk az újabb budaörsi diadalnak. A eddigi szezonbéli teljesítményre viszont büszkék lehetünk. Január végén már folytatódik tovább a bajnokság. Bízzunk benne hogy egy hasonló jó szerepléssel, Budaörsön, telt ház előtt az új stadionban! Végeredmény Siófok-Budaörs 2:1.
Hajrá Budaörs! 
 
Írta: Torma János, fotó: Németh András (Somogyi Hírlap)
 
Bővebben: ITT
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here