Mutasd meg a recepciód, és megmondom ki vagy!

0
420

Offisolution „Irodában otthon” 6. rész

 

Mikor ügyfeleink, vendégeink belépnek az irodába, az első dolog, amivel találkoznak a recepció és természetesen a mögötte helyet foglaló kolléga. Szerepük és megjelenésük fontossága az első benyomás szempontjából vitathatatlan. Ezért most erről kérdeztük Bőhm Zoltán Ákost, akinek öt éve alapított saját irodabútor kereskedő vállalkozását áprilisban mutattuk be.

 

A recepciók lehetnek nagyok és összetettek, vagy kicsik és egyszerűek, de túl azon, hogy mit sugallnak a cégünk arculatáról, segíteniük is kell a látogatóinkat. Hiszen mindenki került már olyan helyzetbe, hogy számára ismeretlen helyen kellett eligazodnia, és ilyenkor a recepcióra hajazó formát kereste. Vagyis a recepciónak jellegében is el kell térnie az egyéb berendezésektől. Ugyanakkor ne feledjük, hogy ez is egy teljes értékű munkahely, a recepciós kényelmét is szolgálnia kell.

Az irodabútorok kínálatában számos kész recepciót találhatunk és természetesen készíttethető egyedi is, sőt, a legtöbbünknek ez az első gondolata, hiszen akkor a belső építésszel közösen szabadon engedhetjük a fantáziánkat. Ám ez utóbbiak ára két vagy akár háromszorosa lehet a gyártók által prezentált megoldásoknak. Vagyis a döntésnél erősen megfontolandó, hogy a készen megvásárolhatók a moduláris kialakításuknak köszönhetően szintén testre szabhatók.

A recepciókhoz hasonló kialakításúak lehetnek az ügyfélpultok is, de tartsuk szem előtt, hogy ezek mellett több időt töltenek együtt a kollégáink és az ügyfelek a közösen végzendő adminisztratív munka alatt.

A fenti két funkció természetesen összevonható, illetve mindenképpen legyen egységes a megjelenésük.

Folytatjuk.

Korábbi cikkeink ITT érhetők el.

Internet: offisolution.hu

+36 70/397-0693

E-mail: iroda@offisolution.hu vagy bohm.zoltan@offisolution.hu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here