Mire figyeljünk oda, ha használt számítógépet vásárolunk?

0
109

A járvány sok család és vállalkozás életében hozott változásokat, melyek közül az egyik az otthoni masinák számának kényszerű növelése volt. A cégek egy része ugyanis nem volt felkészülve arra, hogy munkatársaik tartósan otthonról dolgozzanak. A családok esetében pedig a gyerekek digitális oktatása vetette fel ezt az igényt. A költséghatékony megoldást felújított számítógépek vásárlása jelentheti. Cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban.

Csak ellenőrzött forrásból

Ha használt eszközöket vásárolunk, mindig felmerül, hogy az előző tulajdonos mennyire bánt gondosan velük. Az elmúlt évtizedben kezdtek egyre nagyobb teret nyerni a piacon a felújított eszközök, amelyeknek az egyik legnagyobb előnye, hogy ellenőrzött forrásból származnak. A legjobb használt számítógépek általában olyan cégektől származnak, amelyek nagy erőforrásigényű szoftveres vásárlások után leselejtezték a meglévő gépparkot.

Egyáltalán nem mindegy, hogy használt vagy felújított

Természetesen használt számítógépeket már régóta be lehet szerezni Magyarországon, azonban ezek nem garanciális eszközök. A Technimax.hu szakemberei a beszerzett gépeket először átnézik, és az esetlegesen felmerülő hibákat kijavítják, az alkatrészeket cserélik, így ezeket garanciális vásárolhatjuk meg.

Jó minőséget, megfizethető áron

A felújított gépek óriási előnye, hogy azok az új termék bolti árához képest jelentős kedvezménnyel érhetőek el, ugyanakkor az eszközök tudásában nem kell kompromisszumot kötnünk. A Technimax.hu-n keresztül elérhetőek olyan számítógépek, amelyek tökéletesen kielégítik a gyerekek digitális oktatási szükségleteit, egyben alkalmasak a Home Office munkára is.

Az egyszerű használt számítógépekhez képest fontos különbség, hogy az eladó nem ismeretlen és nem is tűnik el a vásárlást követően. A munkatársak telefonon, emailben és személyesen is rendelkezésre állnak, ha bármilyen kérdésünk van a készülékekkel kapcsolatban. Ez nem csak arra vonatkozik, hogy segítenek a vásárlást megelőző döntés meghozatalában, de azután is bátran fordulhatunk hozzájuk, ha már átvettük a számítógépet.

A Technimax.hu webshopon keresztül házhoz szállítással is kérhetjük a kiválasztott készüléket.

A fotó forrása:
Elnur / Shutterstock.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here