Minőségi masszázsolaj az ellazuláshoz

0
310

Az élvezetes otthoni masszázshoz nincs szükség a csillagok megfelelő együttállására, mindössze egy figyelmes partner kell hozzá, na meg persze jó minőségű kellékek.

Minőségi masszázsolajok és krémek a pihentető ellazuláshoz

Pörgős életet élünk, olykor túlzottan is pörgőset. Korán kelünk, későn fekszünk, sokat dolgozunk, lótunk-futunk vagy éppen egész nap ülünk, rengeteget stresszelünk, esténként hullafáradtan esünk haza. Érezzük, hogy szükségünk van arra, hogy kikapcsoljunk, megszabaduljunk a nyomástól, a feszültségtől, és valahogy erőt merítsünk a következő naphoz.

Szerencsére ehhez megvannak az eszközeink, hiszen egy csomó minden csak döntés kérdése: kapcsoljuk ki a telefonunkat, vegyünk egy forró fürdőt, véget nem érő sorozatok nézése helyett válasszuk a zenehallgatást, konzol helyett pedig vegyünk könyvet a kezünkbe. De ami igazán ellazít, az a relaxáló masszázs, amivel a párunk bármikor megajándékozhat minket, és amihez célszerű szuper minőségű masszázskrémeket, masszázsolajokat használni.

Mitől lesz igazán élvezetes a masszázs?

A jóleső, ellazító otthoni masszázshoz nincs szükség a csillagok együttállására, mindössze egy készséges és figyelmes partner kell hozzá, némi hangulatteremtés például lágy zenével-fénnyel, na meg persze jó minőségű masszázskrém vagy masszázsolaj. Utóbbi kiválasztása körültekintést igényel, érdemes figyelni a megfelelő összetételre. Fontos, hogy az olaj vagy a krém kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készüljön, legyenek benne tápláló vitaminok, nélkülözhetetlen ásványi anyagok, hatékony gyógynövénykivonatok, és legyen jó az illata. Hogy olajat vagy krémet választunk, az szinte mindegy, de általános gyakorlat, hogy a pusztán relaxáló masszázshoz inkább olajat szoktak használni, az izomzatot is megdolgozóhoz pedig a krém a kelendőbb.

A masszázstermékek a legnagyobb és egyik legérzékenyebb szervünkre, a bőrünkre kerülnek közvetlenül – igen, a bőr anatómiailag szervnek minősül –, majd hatóanyagaik az izomszövetbe jutnak, ezért is különösen fontos az ártalmas kémiai anyagok kerülése. A masszázsmozdulatok megfelelő elvégzéséhez szükséges síkosság biztosításán túl a jó készítmények táplálják és vitalizálják a bőrt, továbbá ellazítják és regenerálják az izomzatot.

A Sara Beauty Spa mentes masszázsolajai és -krémjei tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak: természetes anyagokat tartalmaznak, antiallergének, továbbá nem ártalmasak a környezetre, ugyanakkor táplálóak, hatékonyak és finom illatúak.

Citromfű, mangó, levendula, jázmin, vanília, eper, kókusz, alma, fahéj, ananász, sárgabarack és még sorolhatnánk a csábítóbbnál csábítóbb illatokat, ha olajról van szó, a krémek között pedig olyan különlegességeket is találhatunk, mint a chili vagy a macaron. A Sara Beauty Spa masszázstermékei mindennapos használatra is alkalmasak, kívül-belül kifejtik áldásos hatásukat, megerősítve a testet, feltöltve a lelket.

Ismerd meg a szakemberek körében is használt népszerű márka széles termékpalettáját, válogass kedvedre a számtalan illat között!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here