Mégsem lesz ezen a héten áramszünet karbantartás miatt

0
630

Erre a hétre több társasházban és budaörsi utcában is jelezték korábban, hogy áramszünet lesz karbantartás miatt. Ezek azonban egyelőre elmaradnak, amiről a legtöbb helyen értesítették a lakosokat, bár olvasóink szerint van, ahol nem. 

Az ELMŰ honlapján a következő közlemény olvasható: „Arra törekszünk, hogy minél kevesebb, csak a valóban feltétlenül szükséges beavatkozást végezzük el, hiszen a jelenlegi helyzetben sokan vannak most otthon. Éppen emiatt azonban az áramellátás biztonságának folyamatos garantálása is kiemelten fontos számunkra. Minden esetben egyedileg vizsgáljuk meg, hogy ellátásbiztonsági szempontból jelent-e kockázatot a halasztás, a tervezett üzemszünet kiket érintene (például hatással lenne-e iskola vagy kórház működésére) és mennyi az ellátás nélkül elfogadható időtartam a nem halasztható esetekben.”

A szöveg alatt egy térkép is van, aminek a keresőjébe be kell írni a címet, és megtudható, hogy a tervezett üzemszünet érinti-e a keresett helyet. A jobb felső sarokban változtathatunk a megjelenítendő időszakon, vagy akár listaszerű nézetre is válthatunk. A Budaörs szóra mi azt találtuk, hogy nem lesz a közeljövőben karbantartás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here