Adventi fénykeresés – idén már három (!) területen is – frissítve!

0
725

Kamaraerdőben a Kamaraerdei Közösségi Ház, Budaörs belvárosában a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház december 1-től 24-ig Adventi fénykeresés elnevezésű játékot hirdetett. Lényege, hogy esténként meg kell keresni azt a kivilágított ablakot vagy üzlet kirakatát, ahol elrejtették az adventi kalendárium aznapi számát. Így a 24 nap alatt minden szám megjelenik Kamaraerdő, illetve Budaörs különböző pontjain. Megtalálván azt, annak fotóját vagy a helyszín címét a szervező intézményeknek Facebook üzenetben elküldők nyereményjátékban vesznek részt.

Frissítés: plusz 1 a budaörsi lakótelepen is!

A játék során, advent időszakában, minden nap egy kis segítséget kapnak a keresők, a Kamaraerdei Közösségi Ház, illetve a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház Facebook oldalán, hogy merre keressék, vagy milyen szempont szerint szűkítsék a keresési területet.

A játék szabályai kicsit különböznek, Kamaraerdőn a Kamaraerdei Élő Adventi Naptár részeit 17 órától érdemes keresgélni, Budaörsön központjában pedig már 16 órától.

A Kamaraerdei Közösségi Ház információi szerint a beküldők közül három karácsonyi ajándékcsomagot sorsolnak ki.

A leggyorsabb párok, családok, gyerekek, akik “kinyitják”, megtalálják, a soron következő ablakot, egy kis ajándékban részesülnek.

Talált ablakról a fotót vagy a házszámot az alábbi elérhetőségre lehet küldeni:

kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com

Tegnap már meg is lehetett keresni az 1-es számot, ami egy világító koszorún, a segítség szerint „Kulturális színtér” közelében, azaz a közösségi háznál volt.

A kamaraerdei adventi fénykeresés leírása ITT olvasható.

 

A Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház által szervezett játék Adventi Fénykeresés a Jókaival elnevezést kapta, részletei ITT olvashatók.

A játék december 1-24-ig tart, minden nap 16 órától 21 óráig. Naponta egy-egy idézettel vagy pár szóval segítenek közelíteni a célhoz. Minden ablakban van egy idézetet is, mely karácsony napjára áll majd össze egy egésszé. Azok között, akik megtalálják az összes ablakot és összerakják az idézetet, ajándékot sorsolnak ki.

A lakótelepi magánkezdeményezésre pedig egy olvasónk hívta fel a figyelmet, aki 24 emberrel fogott össze. Ők ugyan jutalmat nem tűztek ki, de érdemes a karácsonyi ablakokat megkeresni és az esemény közösségi oldalán a fotót közreadni! Íme a 2-es:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here