Előnyben részesíted az IGAZI élelmiszereket és szereted házi ízekkel kényeztetni a vendégeidet? Akkor neked találtuk ki a kulináris műhelyünket! A HomeDining kedvelt befőzőkurzusai megújulva folytatódnak. Az április elsejei, szombati foglalkozásunkon a szezonnak megfelelően a medvehagyma lesz a fő téma és kiemelt alapanyag.
Előnyben részesíted az IGAZI élelmiszereket és szereted házi ízekkel kényeztetni a vendégeidet? Akkor neked találtuk ki a kulináris műhelyünket! A HomeDining kedvelt befőzőkurzusai megújulva folytatódnak.Az április 1-i, szombati foglalkozásunkon a szezonnak megfelelően a medvehagyma lesz a fő téma és kiemelt alapanyag.
A következő cukor- és tartósítómentes ínyencségeket készítheted a segítségünkkel:
* Medvehagyma pesto
* Medvehagymás-paradicsomos tésztaszósz
* Medvehagymás szendvicskrém
A workshop során jegyzettel, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal, felhasználási tanácsokkal látunk el. Minden alapanyagot és felszerelést, eszközöket, kötényt a program idejére biztosítunk.A program közös kóstolással zárul és 3 üveg helyben készült, tartósítószermentes finomságot vihetsz haza.Jelentkezés, kérdés:
info@budapesthomedining.com
+36 30 4175544
Részvételi díj: 7500,- Ft/fő
Maximális létszám: 12 fő
A Homedining kézműves finomságok szervezésében.
Facebook esemény: