Medvehagyma kulináris műhely a PostART-on

0
362

Előnyben részesíted az IGAZI élelmiszereket és szereted házi ízekkel kényeztetni a vendégeidet? Akkor neked találtuk ki a kulináris műhelyünket! A HomeDining kedvelt befőzőkurzusai megújulva folytatódnak. Az április elsejei, szombati foglalkozásunkon a szezonnak megfelelően a medvehagyma lesz a fő téma és kiemelt alapanyag. 

Előnyben részesíted az IGAZI élelmiszereket és szereted házi ízekkel kényeztetni a vendégeidet? Akkor neked találtuk ki a kulináris műhelyünket! A HomeDining kedvelt befőzőkurzusai megújulva folytatódnak.Az április 1-i, szombati foglalkozásunkon a szezonnak megfelelően a medvehagyma lesz a fő téma és kiemelt alapanyag. 


A következő cukor- és tartósítómentes ínyencségeket készítheted a segítségünkkel:

* Medvehagyma pesto
* Medvehagymás-paradicsomos tésztaszósz
* Medvehagymás szendvicskrém

A workshop során jegyzettel, elméleti és gyakorlati tudnivalókkal, felhasználási tanácsokkal látunk el. Minden alapanyagot és felszerelést, eszközöket, kötényt a program idejére biztosítunk.A program közös kóstolással zárul és 3 üveg helyben készült, tartósítószermentes finomságot vihetsz haza.Jelentkezés, kérdés:
info@budapesthomedining.com
+36 30 4175544

Részvételi díj: 7500,- Ft/fő
Maximális létszám: 12 fő

A Homedining kézműves finomságok szervezésében.

Facebook esemény: