Májusi programok az Ifiklubban

0
869

Májusban is sokszínű és érdekes programokkal vár mindenkit a Városi Ifjúsági Klub.

2018. május 5. 10:00

APA&FIA LEGO Robot Szumó Csapatverseny

Ezúttal Apa-Fia csapatok fogják megmérettetni magukat a robotok harcmezején. Az IfiKlub és a ROBOKTAT szakkör közreműködésével az első LEGO® Robot Szumó Apa-Fia csapatversenynek lehetünk tanúi. Bővebb információ és jelentkezés: www.roboktat.hu oldalon. A részvétel díjmentes.

 

2018. május 8. 9:00

Just DÓ it: KODÁLY – Egy világhírű polihisztor nyomán…

Kodály, a népdalgyűjtő és népzenekutató. Kodály, a zeneszerző és előadó. Kodály, a zenei-módszertan kidolgozó…S még árnyalhatnánk, míg a hangjegyek futnak, Kodály Zoltán sokszínűségét. Ezen az alkalmon interaktív foglalkozással, közös élményekkel és ének-zenei alkotással idézzük szellemiségét. A program általános iskolásoknak ajánlott. A belépés ingyenes, ám részvételi ’előhangot’ kérnénk az: info@ifiklub.hu címre.

 

2018. május 9. 16:00

WANTED – Vadas Csenge fotókiállítás megnyitó

Ebben a hónapban Vadas Csenge fotói költöznek az Ifiklub kiállítóterébe. A megnyitón az alkotó testvérei, Vadas Hanga és Vadas Soma lépnek fel. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

2018. május 11. 21:00

IFI BULI

Nyár előtti buli az Ifiklubban, melyen a Trapcave csapata prezentálja a legütősebb dubstep/trap/riddim/DnB szetteket. Jegyek elővételben a szervezőknél: 500 Ft, a buli napján, a helyszínen: 1000 Ft. Kapunyitás: 20:30. A beléptetés jogát a szervezők fenntartják.

 

2018. május 18. 10:00

EBCSONT ÉS NYÚLCIPŐ – színházi előadás

„A szobában egy kényes nyuszi és egy stréber vizsla. Ismeretségük véletlenül indul, és bár kíváncsiak egymásra, lehetetlennek tűnik, hogy bármiben is egyetértsenek.” Kolozsi Angéla mulatságos és elgondolkodtató története gyerekek és felnőttek számára egyaránt ismerős helyzetet helyez a színpadra… További előadás: máj. 19. 11:00. Jegyek kaphatók a Budaörsi Latinovits Színház jegypénztárában és a budaorsilatinovitsszinhaz.eu-n.

 

2018. május 19. 14:00

CSALÁDÁLLÍTÁS FOGLALKOZÁS

A családállítás egy önismereti út, ami segíthet feloldani, és letenni azokat a mintákat, melyek problémát okoznak a családokban. Erre a foglalkozásra várunk minden érdeklődőt 18 éves kortól, kiskorút pedig felnőtt kísérővel. Jelentkezés és információ: Péterfy Mónikánál: +36/70-452-4057 peterfy.monika@gmail.com címen.

 

2018. május 19. 15:00

KUTYÁVAL AZ EGÉSZSÉGES ÉS KÖRNYEZETTUDATOS ÉLETÉRT

A VAGNER Modern Állatbútor és a DR. REX Kutyás Egyesület szervezésében: Páratlan előadások sorozata a “kutyás” életről, a témához kapcsolódó szakmák legismertebb szakembereivel. A kutya egészségétől kezdve, viselkedésén, kommunikációján, oktatásán keresztül az ápolásig szórakozva tanulhat! Korlátozott létszámú, regisztrációhoz kötött jelentkezés. Figyelje az esemény FACEBOOK oldalát! Bővebb információ: Vágner Adrienn,+36/20 -3491-212, info@allatbutor.hu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here