Frissítve! Gazdára találtak a macik…

0
455

Frissítés! Hamar gazdára találtak a buszmegállókban a macik…

A Budapesti út 54. szám alatti utolsó faházban elsősorban a telefonon előre egyeztetett időpontban évek óta várják akár az adományozókat, akár azokat, akik szeretnének a beérkezett holmiból válogatni. A fő szervezőt Papp Ilona Icust sokan ismerik Budaörsön olyan emberként, aki időt és energiát nem sajnálva igyekszik segíteni a rászorulókon. Továbbá, mint az MSZP aktivistáját, mert elkötelezetten baloldali érzelmű. Ám legyen az egykor jelentős, napjainkra néhány (?) százalékos támogatottságú pártról bárkinek, bármi a véleménye, abban szinte mindenki egyetért Icussal (vagy ahogy a közösségi oldalán hívja magát, Ördögi Icussal), hogy most, az elszabadult infláció miatt minden korábbinál fontosabb, hogy figyeljünk oda egymásra.

A tartós élelmiszer, tisztasági szerek és téli ruházat mellett pedig az ünnepek közeledtével  egyre többeknek lenne szükségük például díszekre, játékokra, azoknak a gyerekeknek, akik szüleinek erre már nem futja, míg szerencsésebb ovis és iskolatársaiknak igen.

Volt már ilyen tavaly is, és december 5-én hétfőn újra lesz! A délutáni órákban a városban több helyen, főként a buszmegállókban feltűnnek majd Icus kolléganőinek (Szabó Sándorné Katika, Vörös Franciska és Fisli Hajnalka) kis plüss állatkái. Fertőtlenítve vannak és zárható csomagolásban, nyugodtan el lehet vinni, amit találsz, akár saját magadnak, ha te szeretnéd megtartani, akár a „szomszéd” kisfiúnak, kislánynak, ha úgy gondolod, ő nálad is jobban örülne neki. Keressétek hát bátran jövő hétfőn a macikat, nyuszikat, egyebeket!

A cím pedig, ahol várják a segítőket és a segítségre szorulókat: Polgárok Háza Budaörs, Budapesti út 54., az utolsó faházban. Időpont egyeztetése: 06 30 164 4474

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here