Lakossági fórum az építési szabályzatról

0
874

A helyi építési szabályzat módosításáról rendez lakossági fórumot a főépítészi iroda 2017. január 23-án a városháza nagytermében. A módosításhoz kapcsolódó lakossági véleményezés korábban meghirdetett határidejét január 23-áról február 10-éig meghosszabbították.

MEGHÍVÓ

 Lakossági Fórumra

Tisztelt Budaörsiek!

Ezúton meghívjuk Önöket Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2014. (IX.29.) önkormányzati rendeletével jóváhagyott helyi építési szabályzat eseti módosításának lakossági véleményezése céljából tartandó lakossági fórumra.

Időpont: 2017. január 23. (hétfő) 17 óra

Helyszín: Budaörsi Városháza Nagyterme (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a dokumentáció teljes anyaga megtekinthetők a város honlapján www.budaors.hu a „Főépítészi Iroda és Építési Szolgáltató Pont” gyorslink „Településrendezési eszközök és településfejlesztési tervezések, véleményeztetések dokumentumai” fül alatt. A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási- és ügyfélfogadási idejében a Főépítészi Irodán. Továbbá a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben.

Az elkészült tervezettel kapcsolatban felmerülő írásos javaslataikat és

 észrevételeiket a foepitesz@budaors.hu

 e-mail címre 2017. február 10-ig várjuk.

 A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatjuk meg a helyszínen felmerülő kérdésekkel együtt.

Korábbi cikkünk: 

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/varoshaza/modosul-a-helyi-epitesi-szabalyzat-irja-meg-eszreveteleit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here