„Közlekedik a család” – közlekedésbiztonsági vetélkedő egy új ŠKODA RAPID FAMILY-ért

0
926

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A legügyesebb család jutalma egy új ŠKODA RAPID FAMILY!

 

A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek. A verseny fődíja egy ŠKODA RAPID FAMILY személygépkocsi.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2018. április 14. és június 9. között, az alábbi ütemezés szerint:

– Április 14. Tatabánya, Békéscsaba

– Április 21. Budapest

– Április 22. Szeged

– Május 12. Cegléd, Győr, Miskolc, Pécs

– Május 26. Szekszárd, Eger, Nyíregyháza, Veszprém

– Május 27. Nyíregyháza, Debrecen

– Június 02. Székesfehérvár, Jászberény, Kecskemét

– Június 09. Szombathely, Kaposvár, Salgótarján, Zalaegerszeg

 

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. Egy család csak egy területi versenyen vehet részt. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

 

Forrás: sajtóközlemény

Kép: pixabay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here