MA KEZDÜNK! Szeretnél színes, érdekes témákról érdekes emberekkel beszélgetni?

0
1218

Következő újságíró alapismeretek tanfolyamunk szeptember 14-én 17 órakor kezdődik! Helyszín: Budaörs, Szabadság út 137. (a parkra néző oldalon).

  • Öt-hat fős csoportok
  • Összesen 30 óra (heti kétszer 2 óra) elmélet és sok-sok gyakorlat
  • Tematika: a műfajok megismerésétől a kiadványszerkesztésen át a médiajogig és újságírói etikáig
  • A legjobb írások meg is jelennek

Négy frissen végzett hallgatónk véleménye:

Keresztesi József: „Ez a tanfolyam egy fésű, mellyel a kócos gondolataidat, véleményedet, információidat, mondataidat kifésülheted.”

Pálla Kristóf: „Az újságírói alapismeretek mellett jobban megismertem a várost is, ahol élek és a részének kezdtem érezni magam, nem pedig külső szemlélőnek, mint korábban.”

Geiszler Fruzsina: „Jó volt a légkör a kis létszámú csoportban, és a különböző korú hallgatók egymástól is tanulhattak. Örültem a sok beszélgetésnek, a sok gyakorlati feladatnak és példáknak, melyek megmaradtak bennem. Az oktatónk pedig felkészült, kedves, közvetlen és igen profi előadó és újságíró.”

Hajósi Virág: „Mindenki hajlamos a saját logikája szerint írni és elvárni, hogy az olvasói megértsék. Pedig ha másoknak írunk, ügyelni kell a precíz és pontos fogalmazásra is, hogy átmenjen az információ minden részlete. A tanfolyam fegyelemre ösztönzött az írásban, ami az élet minden területén fontos, hogy pontosan és egyértelműen fogalmazzuk meg a mondanivalónkat”.

Október közepéig MÉG LEHET CSATLAKOZNI! Hétfőn és szerdán 16,30-tól 18-30-ig várjuk az érdeklődőket.

Jelentkezés: bnaplo@t-online.hu vagy mobilon  06 30 6454643 illetve személyesen a szerkesztőségben (Szabadság út 137. a parkra néző oldalon).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here