„Köszönjük, hogy lehetőséget adtak a Momentum Mozgalomnak!”

0
1133

A Momentum Mozgalom Budaörsi Helyi Szervezete ezúton is szeretné megköszönni minden választópolgárnak aki elment szavazni, hogy hozzájárult a szavazás magas részvételi eredményéhez. Az újonnan megválasztott Európia Uniós képviselőknek hasznos és sikeres munkát kívánunk!

Tisztelt Budaörsi Választópolgárok!

Köszönjük, hogy lehetőséget adtak a Momentum Mozgalomnak, hogy felemelhesse a szavát az európai jogok és értékek mellett. Erős és egységes Európa és európai Magyarország! Ezekért az értékekért fog pártunk két képviselője, Dr. Cseh Katalin és Donáth Anna az ALDE-pártcsaládban dolgozni.

Az elmúlt napokban és hetekben személyesen szólítottuk meg Önöket Budaörs terein, utcáin, és igyekeztünk minél érthetőbbé tenni, hogy mely politikai gondolatokat szeretné közösségünk képviselni. A vasárnapi szavazáson ennek eredményeképpen a helyi szavazatok több, mint 20%-át szereztük meg, amivel a legerősebb ellenzéki párttá váltunk a városban.

Az Önök felhatalmazása és támogatása nemcsak öröm, hanem óriási felelősség is. Ezzel a lehetőséggel a város érdekében élni fogunk és nem visszaélni.

Köszönjük a támogatást,

Momentum Mozgalom Budaörsi Helyi Szervezete

A budaörsi szavazási eredményt ITT találják.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here