Korrekt Partner a „gluténmentes bolt”

0
1223

„Korrekt Partner” elismerésben részesült a budaörsi Amurex GM Hungária Kft., a helyiek által „gluténmentes bolt”-ként ismert vállalkozás, amit Kovácsné Gyepes Katalin a cég alapítója és Szabolcs Péter ügyvezető a múlt héten a Törökbálinti Ősz rendezvényen vehettek át.

A kitüntetést a kereskedelemben/szolgáltatásban végzett tisztességes kereskedői/szolgáltatói magatartás elismerése érdekében a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara évente kétszer írja ki a Korrekt Partner pályázatot, és a nyertesek egy elismerő védjegyet is kapnak, ami egy kör alakú. öntapadós matrica és a cég üzletében, kirakatában hirdetheti tulajdonosa elkötelezettségét a minőség, a bizalom és a megbízhatóság iránt. Az arany és zöld színek juttatják kifejezésre az elsőséget, minőséget és a középen elhelyezkedő kéz a bizalom, megbízhatóság, együttműködés szimbóluma. Továbbá a díj egy pozitív értékeket magában hordozó határon átnyúló elismerés is, hiszen a kamara mellett a pályázat másik kiírója a Magyar-Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központ.
A „Korrekt Paptner” cím 2 év időtartamra nyerhető el, de a lejárta után a használat meghosszabbítható.
Pályázatot nyújthatnak be mindazon kereskedelmi vagy szolgáltató ágazatban dolgozó vállalkozások, Nem nyerheti el a címet olyan vállalkozás, mellyel szemben a megelőző egy évben fogyasztóvédelmi eljárásban elmarasztaló döntést hoztak; vagy békéltető testület marasztalta el; vagy csődeljárás, felszámolás, végelszámolás van vele szemben folyamatban; továbbá bármely hatóság által kiadott, kereskedelmi, vagy szolgáltatói tevékenységét elmarasztaló határozat született, esetleg a fenti szervekhez ellene megalapozott panaszbejelentés érkezett.
A védjegy odaítélésére a döntést a PMKIK Etikai Bizottsága hozza, meghatározott, pontozásos szempontrendszer alapján.
A védjegy használatát a PMKIK a hatóságokkal együttműködésben rendszeres, fél éves időtartamban, alkalomszerűen ellenőrizheti, és ha az odaítélése után a pályázónál bármilyen szabálytalanság merül fel, visszavonható.
Cikkünk a díjazott, budaörsi cégről: https://www.budaorsinaplo.hu/gazdasag/20151003/cegportre-a-glutenmentes-bolt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here