Kezdjük az új évet tervezéssel!

0
812

2017. december 31-én úgy vethessünk számot az idei évvel, hogy minden napnak értelmet adtunk, és a megszerzett élmények arra sarkaljanak minket, hogy a következő évet ne az elmúlás gondolatával, hanem izgalommal várjuk. Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak, élményekben, célokban és kitartásban gazdag hónapokkal!

Az ünnepek, az izgatott várakozás és az áhított közösen eltöltött idő után a január valahogy sosem volt szívesen látott vendég a legtöbb embernél. Pedig az új év ezernyi új lehetőséget tartogat.

Ha jobban belegondolunk, a január is sok izgalmat rejt. Ilyenkor kezdjük el tervezgetni a nyaralást, a munkahelyen átbeszéljük az éves tervezetet, célokat tűzünk ki. Ez a hónap épp annyi varázslatot rejt, mint a december, a lényeg, hogy mindig legyen mit várnunk. Hiszen aki céltalanul él, az csak létezik. Nincs szükség világmegváltó tervekre, csak olyan kisebb célokra, amiket kis odafigyeléssel, munkával, tervezéssel elérhetünk.

Legyen szó egy délutáni sportolásról, egy hétvégi randevúról, egy munkahelyi előléptetésről, vagy akár utazásról, esküvőről vagy gyerekvállalásról.

Bármit választunk, azt szívvel-lélekkel, meggyőződéssel próbáljuk tenni, megvalósítani, minden nap legyőzve önmagunkat. Minden helyzetből a legjobbat kell kihozni, megélni minden évet, hónapot, hetet és napot. Törekedve arra, hogy megbánás nélkül élhessünk, mert az elvesztegetett idő nem jön vissza. Minden nap új lehetőségeket kínál, minden csupán elhatározás kérdése. A nappalok ismét egyre hosszabbak lesznek, ami azt is jelenti, hogy ne pazaroljuk alvásra a drága időt, hanem éljük meg a pillanatokat.

2017. december 31-én úgy vethessünk számot az idei évvel, hogy minden napnak értelmet adtunk, és a megszerzett élmények arra sarkaljanak minket, hogy a következő évet ne az elmúlás gondolatával, hanem izgalommal várjuk.

Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak, élményekben, célokban és kitartásban gazdag hónapokkal!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here