Karácsonyra hangolódás advent 3. vasárnapján

0
278

A hétvégén szombaton meggyújtották a Templom téri koszorún a harmadik gyertyát, este pedig a Vivart koncert segített az ünnepvárásra hangolódni. Ezután vasárnap is a karácsony bűvkörében zajlott az élet a PostART-on, egész napos karácsonyi vásárral várták a látogatókat, illetve gyerekeknek szóló műsorban sem volt hiány: délelőtt Danny Bain mesélt Mézeskalács úrról, délután pedig Endrődi Ági adott interaktív koncertet tanítványaival.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is volt PostART Market, már visszatérő árusokkal. Ezúttal is sok egyedi, kézműves termék közül lehetett válogatni, változatos kínálatban. De képviselte magát a Budaörsi Latinovits Színház is, ahogy plakátjain is hirdeti: karácsonyra színházjegyet vegyünk, ne pulóvert.

Vasárnap délelőtt a szalonban Danny Bain mondta el Mézeskalács úr meséjét, az ő jellegzetes mesemondó stílusa afrikai zenei hagyományokra épül, az angol nyelvű dalbetétekkel tűzdelt előadásban afrikai balafonon zenélt.

Délután négytől Endrődi Ági és tanítványai, a Múzsák Társulata angyalváró zenés gyermekelőadása volt, találós kérdésekkel és közös énekléssel.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here