Jelentős növekedésre számít az RS Bútoráruház

0
1571

Kétszámjegyű növekedésre, 4 milliárd forintos árbevételre számít az RS csoport idén a tavalyi 3,5 milliárd forint után. A cég két budaörsi áruházzal is rendelkezik.

Az építőipar fellendülése egyértelműen érezhető a magyar tulajdonú bútoráruház forgalmában, augusztus óta minden hónapban 10 százalék felett nő az árbevétel az előző év azonos időszakához képest – mondta Pólya Ádám, a 25 évvel ezelőtt alapított RS vezérigazgatója a cégcsoport keddi sajtótájékoztatóján. Erős év végi forgalomra számít.
   A várakozások szerint eredményük az idén 80-100 millió forint körül lesz a 2016-os 2 millió forint után.
  A cégcsoportnak két áruháza van Budapesten, illetve két helyen értékesíti bútorait Budaörsön. A növekedési hitelprogram lehetőségével élve megvásárolták a korábban bérelt központi ingatlanukat – tette hozzá a vezérigazgató.
  Az RS közvetlenül 110 munkavállalót foglalkoztat, közvetve 180-200 embernek adnak munkát.
  Az RS a legnagyobb magyar tulajdonú bútoráruház. Terveik szerint továbbra sem nyitnak a lakberendezési termékek, kiegészítők felé, változatlanul a bútorok értékesítésére koncentrálnak.
   Felénél jár a cég hároméves programja, amelynek keretében megújult áruházaik külseje, folyik a belső felújítás, fejlesztették az online értékesítést, és bővült a termékkínálat.
    Varsányi Krisztina kereskedelmi igazgató a sajtótájékoztatón azt emelte ki, hogy beszállítóik 96 százaléka magyar vállalkozás, az áruház által kínált több ezer bútor 91 százaléka magyar gyártású termék.

Forrás: sajtóanyag

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here