Ismét a Csillagfürt nyerte az Ovis Olimpiát

0
1283

Rekordszámú indulóval zajlott le tegnap az idei Ovis Olimpia, összesen tizenhárom óvoda gyermekei mérkőztek meg egymással a Kesjárban. A mindig jó hangulatú esemény most sem okozott csalódást senkinek, helyezéstől függetlenül minden versenyző gyermek éremmel gazdagodott.

A Kesjár iskola tornatermét hétfő délután az óvodások vették birtokba, mert a hagyományokhoz híven itt rendezték a budaörsi Ovis Olimpiát, amit a korábbi évekhez hasonlóan, idén is a Csillagfürt óvoda nyert, és idén is a Farkasréti úti Pagony ovi követte a második helyen. Harmadik ezúttal a Mindszenty óvoda lett. De természetesen ugyanúgy küzdöttek a többi óvoda résztvevői is – a végeredményt tekintve olykor holtversenyben is, – a Kamaraerdei ovi, a Mákszem, a Kerekerdő óvoda, a Zippel-Zappel, a Holdfény ovi, a Kincskereső, a Vackor, a Rózsa utcai tagóvoda, a Csicsergő és a Vitamini apró versenyzői.

Az iskola testnevelés tanárai és alsós tanítói ezúttal is rengeteget dolgoztak azon, hogy a versenyszámok zökkenőmentesen kövessék egymást a blokkokra bontott csoportokkal, számolták a pontokat és osztották ki az érmeket és a gyümölcslét a gyerekeknek az eredményhirdetésnél. Az óvodapedagógusokon kívül természetesen a résztvevő gyerekek szülei is ott lehettek és szurkolhattak a tornacsarnokban.

A rendezvényen kihirdették, hogy április 13-án a Kerekerdő óvoda Kamaraerdőben futóversenyt rendez a nagycsoportosok számára. Mindenkit szeretettel várnak.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here