Intersport Napok Budaörsön – indul a nyár!

0
830
Multi-Ethnic Group celebrate the holi festival, covered in vibrant colors, dancing, smiling and laughing with one man holding a girl in his arms

Egészséges ételek, trendi koncertek, sportos programok az egész családnak!

Június első hétvégéjén idén első alkalommal rendezik meg az Intersport Napokat Budaörsön, ahová három napon keresztül a mozgás, az igényes ételek és zenék szerelmeseit várják a szervezők.

Május 31-től június 2-ig egész napos koncert és sport programokkal, valamint ételkülönlegességekkel mutatkozik be a főváros legújabb prémium kategóriájú családi eseménye. Váczi Eszter Quartet, Belmondo, Gájer Bálint, Koszi Janka, Garami Funky Staff valamint Galambos Dorina-Héjja Kati Duó adnak elő a felnőtteknek, a gyerekeket pedig olyan színvonalas produkciók szórakoztatják majd mint Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Masni és Pocó (Mihályi Réka) vagy a Czutorborsó.

„A kolbász-virsli hagyományon túlmutatóan gondolkodunk. Minőségi ételekkel, izgalmas sportprogramokkal és színvonalas koncertekkel várjuk a család minden tagját.” – foglalja össze Mits Gergely főszervező, előadóművész, a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének vezetője, aki azt is elárulta, hogy a programokat direkt úgy állították össze, hogy minden korosztály megtalálja a számítását a rendezvényen.

INTERSPORT NAPOK BUDAÖRSÖN

2019. május 31., június 1-2.

INTERSPORT Budaörs parkoló (Kinizsi utca 5/A) 

A rendezvényre a belépés ingyenes!

https://www.facebook.com/Intersportnapok

PROGRAM:

május 31. péntek

14:00 óra – Farkasházi Réka és a Tintanyúl

16:00 óra – Galambos Dorina-Héjja Kati Duó

18:00 óra – Váczi Eszter Quartet

június 1. szombat

14:00 óra – Czutorborsó

16:00 óra – Belmondó

18:00 óra – Koszi Janka

június 2. vasárnap

14:00 óra – Masni és Pocó

16:00 óra – Garami Funky Staff

18:00 óra – Gájer Bálint