Huszonöt csapatból 5. lett Budaörs, a miskolci Karate Bajnokságon

0
539
5. helyezett lett Budaörs a huszonöt klubot felvonultató miskolci Nemzetközi Bajnokságon.

Október első hétvégéjén 23 versenyzőnk lépett tatamira a nemzetközi Avas Kupán. Nem csak a hazai csapatok de Szlovákiából és Romániából érkező karatésok is várták ezt az alkalmat, hogy hosszú idő után újra kipróbálhassák magukat versenykörülmények között.

Külön izgalmakat tartogatott számunkra, hogy feltörekvő utánpótlás csapatunknak ez volt az első megmérettetése, ennek ellenére várakozáson felül teljesítve szép eredményeket értek el.

Formagyakorlatban Szatmáry Karolina 3. lett korcsoportjában a 10-11 évesek között, de felnevezőként elhozta az első helyért járó aranyérmet és kupát a 12-13 éves kategóriában is.

 

Ormosi-Marek Viktor (12-13) és Erbi Daniella (10-11) szintén egy-egy bronzéremmel gazdagította a palettát.

Kumitében (küzdelemben) már jóval több versenyzőnk állhatott dobogóra.

Első helyezett lett: Takács Lili (10-11), Zrak Áron (10-11), Hanikám Hanna (10-11),

Békei Botond (kadet) és Hegedüs Róbert (junior)

Második helyezést ért el: Munkás Laura (10-11), Koris Gréta (10-11), Erbi Attila (10-11) és

Ormosi-Marek Viktor (12-13)

Harmadik helyezett lett: Erbi Daniella (10-11), Reményi Kamilla (12-13), Sárosi Anna (12-13) és Kiss Réka (kadet)

Gratulálunk minden indulónak, azoknak is, akik ezen a versenyen most nem állhattak dobogóra, hiszen ők is szívvel-lélekkel küzdöttek a csapatért. A közös busszal való utazás, a véget nem érő szurkolás és egymás sikereinek megélése még jobban összekovácsolta a kicsiket és nagyokat.

Fontos megemlíteni, hogy ezzel egy időben a klub egyik edzője, Voczelka Ferenc a lengyelországi stílus Európa-Bajnokságon versenyezve kiemelkedő második helyezést ért el formagyakorlatban, képviselve Budaörsöt és hazánkat. Szívből gratulálunk!

Tanítványainknak legközelebb a novemberi Diákolimpián lesz lehetősége bizonyítani, addig is folytatjuk a felkészülést, hiszen a szép eredmények még plusz felvételi pontokat is érnek majd ez alkalommal…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here