Hosszabbított a Budaörsi Handball két játékosa

0
383

Pálos-Bognár Barbara és Szöllősi-Zácsik Szandra a héten az M4Sport riportjában hivatalosan bejelentette, hogy a 2018/2019-es bajnoki szezonban is a Budaörs Handball játékosaiként folytatják pályafutásukat.

„Hét évvel ezelőtt, amikor életre keltettük a kézilabdát a városban, szerettük volna megteremteni a rendszeres sportolás lehetőségét a környékünkön élő, sportolni vágyó és szerető fiatalok számára. Mindezt úgy álmodtuk meg, hogy klubunk szakmai stábjával és a zászlóshajójának szánt felnőtt csapat játékosaival példaképeket állítunk a kicsik és nagyok elé egyaránt. A mára stabil NB I-es csapattá erősödő Budaörs Handball szerencsére bővelkedik az ilyen játékosokban” – jelentette ki Kálóczi Imre, Budaörs Handball társadalmi elnök. Kifejtette, hogy a fent említett két játékoson kívül a több mint százszoros válogatott klasszis átlövő, Hornyák Ágnes tavaly márciusban két szezonra szóló szerződést hitelesített aláírásával.

„Rövid idő alatt nagyon megszerettem ezt a közeget, így teljesen racionális döntés volt a hosszabbítás. Sajnos a bajnokság vége eddig nem úgy alakul, ahogy terveztük, de mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy igen komoly terveink vannak a jövőre nézve. Keményen dolgozunk, hogy továbbra is büszke lehessen ránk mindenki, aki mellettünk áll” emelte ki Szöllősi-Zácsik Szandra.

Pálos-Bognár Barbara úgy fogalmazott, hogy számára nem volt kérdés a közös munka folytatása, hiszen játékosként és utánpótlás edzőként is itthon érzi magát ebben a közösségben. „Még csak két éve vagyok itt, de már most hatalmas öröm látni, mekkorát nőttek és mennyit fejlődtek a gyerekek. A Budaörs Handball olyan, mint egy nagy család!” szögezte le.

A teljes beszélgetés megtekinthető ITT.

Kép: budaorshandball.hu