Hogy működik a babamérleg?

0
539

A babamérleg bérlés ma már egy olyan általános dolog, mely általában minden orvos ajánl a csecsemős anyukáknak. A babamérleggel ugyanis nyomon követhető a baba fejlődése, így kiszűrhetőek az esetleges fejlődésben észrevehető problémák. Hogy is működik a babamérleg és hogyan tudsz Te is bérelni?

Mi a babamérleg?

A babamérleg tulajdonképpen nem különbözik sokban a hagyományos mérlegtől, azonban mivel csecsemők mérésére szolgál, van jó pár különbség a két fajta között.

A babamérleg ugyanis 5 vagy 10 grammonként képes kimutatni az érzékelt súlyt, valamint rendelkezik egy tálcával, amelybe belefektetheted lemérni kívánt gyermekedet. Fontos megemlíteni, hogy a babamérleg tálcája a baba számára kényelmesen van kialakítva, illetve anyagánál fogva semmilyen kellemetlenséget nem okoz a csemetének.

A babamérleg, így a babamérleg bérlés rendkívül fontos lehet az első pár hónapban, ugyanis mint szülő, ezáltal tudod ellenőrizni a gyermek megfelelő fejlődését a súlyából kiindulva. Amint a normálistól eltérő mértékű növekedést vagy ellentétes esetben esetleg a súly állandóra való beállását látod, egyből fordulj orvoshoz!

Hogy működik a babamérleg?

A babamérleg hasonlóan működik, mint a hagyományos mérleg, ugyanis funkcióját tekintve a súly mérésére szolgál. Fontos különbség azonban, hogy jóval érzékenyebb, így már jóval kisebb súlyváltozást is észre vehetsz általa.

Egy másik különbség a hagyományos mérleghez képest a használata, itt ugyanis ahelyett, hogy rá kéne állítani az erre még nem képes gyermeket, bele kell fektetni egy erre kialakított tálcába, amelyből a mérés során nem tud kiesni. Ez a tálca több babamérleg esetén levehető, így a későbbiekben a babamérleg akár 5 éves korig is használható.

Babamérleg bérlés – így csináld!

A babamérleg bérlés ma már egyszerűen, az interneten is intézhető, ugyanis léteznek kifejezetten babaeszköz bérlésre létrejövő vállalatok, akiknek weboldalán egyszerűen elvégezhető ez a művelet.

Babamérleg bérlés során ki kell választani a számodra megfelelő típust, esetleg színt, majd meg kell adnod a bérlés időtartamát. Miután kifizeted a babamérleg bérlés árát, illetve megadtad, hogy személyesen vennéd át az eszközt az egyik bérleti ponton avagy kiszállítással kérnéd a terméket, hamar hozzájutsz a szükséges eszközhöz.

A babamérleg bérlésen túl rendkívül sokféle babaeszköz bérelhető ma már, így bármely nagy értékű és jó minőségű terméket kipróbálhatjátok, mielőtt megveszitek, illetve beszerezhetitek olcsóbban abban az esetben, ha rövidebb időre lenne csak szükségetek az adott babaeszközre. Nézz szét a bérelhető eszközök között és válaszd Te is a babaeszköz bérlést!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here