Hamarosan eKözpont – Digitális Jólét Pont nyílik Budaörsön

0
154

A Digitális Jólét Program keretében Budaörsön, a Szabadság út 14. szám alatt 2020. december 2-án megnyitják az eKözpont – Digitális Jólét Pontot – tudtuk meg az IT EXTRA Informatikai Kft. munkatársától.

Az IT – EXTRA Kft.-vel, mint a budaörsi Terrapark egyik legújabb bérlőjével kerültünk kapcsolatba, és kiderült, hogy nagyon sok segítséget jelenthetnek a budaörsi vállalkozásoknak, a lakosságnak, sőt az önkormányzatnak is. A kft. a Vállalkozás Vezérlő cégcsoport tagja, mely informatikai szolgáltatások nyújtásával, szoftverfejlesztéssel és felhő alapú szoftverek bérleti konstrukcióban történő szolgáltatásával foglalkozik. „Mellette egy másik szálon fut a számviteli szolgáltatásunk, amelyet én vezetek és képviselek a cégen belül. Jelenleg ez utóbbi működik az itt bérelt irodában, de hamarosan a többieknek is szeretnénk helyet találni, tehát egy nagyobb csapatnak” – válaszolta kérdéseinkre Kissné Miskei Mária.

A Vállalkozás Vezérlő cégcsoport stratégiai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, a Modern Vállalkozások Programjának, a Digitális Jólét Programnak, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, és kiemelt hangsúlyt fektet a magyar vállalkozók, a lakosság és az önkormányzatok digitalizációs képességeinek növelésére. Ehhez egyedi, saját tulajdonú szoftverrendszert fejlesztettek ki, aminek például része a Magyar Könyvelők Országos Egyesületével közösen létrehozott „NAVálló” számlázó. Mivel a szoftverrendszer felhő alapú konstrukcióban használható, a felhasználók üzletüktől távol is képesek dolgozni.

A lakosság számára ingyenes szolgáltatást is nyújt a cég, és a tulajdonosok régi törekvése vált valóra azzal, hogy a Digitális Jólét Program keretében szintén itt Budaörsön, a Szabadság út 14. szám alatt 2020. december 2-án megnyitják az eKözpont – Digitális Jólét Pontot. Ahol első kézből kaphatunk ingyenes tájékoztatást a cég által létrehozott rendszerről, magánszemélyként vagy cégként, vagy egyszerűen csak leülhetünk egy gép elé dolgozni, amellett, hogy egyebek között laptopot vásárolhatunk vagy szervizeltethetünk.

A cég a társadalmi felelősségvállalás keretében és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem gondozásában nemrégiben két felajánlást tett: 100 budapesti és Pest megyei étteremnek és vendéglátóhelynek ingyenes, további 100-nak pedig csökkentett költségek mellett szolgáltatják a FOODORIGO szoftverüket. Továbbá az ezer fő alatti lakosú településeknek ingyen bocsátják rendelkezésre az iMarketing szoftvert speciálisan önkormányzatoknak kifejlesztett változatát.

S még egy jó hír: hamarosan a budaörsiek is megtalálhatják városunkat az eKözpontban, és az ingyenes regisztráció után országos ajánlatokat, akciókat és programajánlókat találnak meg a rendszerben.